Ioan Buda, despre cazul paznicilor ucişi: Este vorba de omor; se vor lua şi măsuri mai dure

Ioan Buda, despre cazul paznicilor ucişi: Este vorba de omor; se vor lua şi măsuri mai dure

Şeful IGPR, Ioan Buda, a declarat, vineri, că există probe concrete în cazul de omor al paznicilor găsiţi ucişi în incinta unei fabrici din Bucureşti.

Buda a fost întrebat, de presă, la Cluj-Napoca, de ce suspecţii sunt cercetaţi sub control judiciar.

El a afirmat totodată că a fost un caz destul de complicat.

"A fost un caz şi acolo destul de complicat, cei doi paznici au fost identificaţi, după care s-au identificat, în sensul datelor personale, şi autorii, au fost prezentaţi Parchetului, se lucrează în continuare. Sunt şi acolo mai multe chestiuni. Nu sunt liberi, sunt sub control judiciar. (...) Probe sunt, sunt probe concrete, sunt diferite metode prin care noi încercăm pe cât posibil să efectuăm şi să ducem cercetările la bun sfârşit. (...) Da, este vorba de omor, bineînţeles se vor lua şi măsuri mai dure, dar (...) Nu aş putea să vă spun acum, ştiu despre ce e vorba, nu pot să vă spun de ce au fost....în....", a spus Buda.

Întrebat dacă nu există cumva pericolul ca cei doi suspecţi "să scape", Ioan Buda a subliniat că "nu există acest pericol".

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în noaptea de 15-16.07.2018, în incinta unei fabrici situate pe bd. Timişoara, la nivelul 1 al unei hale dezafectate, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenţi de pază care-şi desfăşurau activitatea la obiectivul menţionat, care au provocat căderea acestora la nivelul inferior şi lovirea de plan dur.

Conform sursei citate, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) au condus la decesul victimelor. AGERPRES/(A, AS - autor: Elena Stanciu, editor: Oana Popescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițistul care și-a arestat șeful, după ce l-a prins băut la volan. „Nu-mi pasă dacă ești președintele”

2 Palatul Buckingham a ajuns la o înțelegere cu Harry și Meghan: Nu mai plătesc chirie dacă locuiesc la Frogmore Cottage

3 Cum va fi vremea de Paște. Meteorolog: „Veștile nu sunt chiar atât de bune“. Unde va fi cel mai cald

4 Horoscopul zilei / luni, 20 martie. Leii trebuie să reia legătura cu prietenii pe care i-au ignorat

5 N-o să credeți, dar este Nicoleta Luciu!