Ioan Cupşa şi Daniel Fenechiu - propunerile PNL pentru funcţia de judecător la CCR

Ioan Cupşa şi Daniel Fenechiu - propunerile PNL pentru funcţia de judecător la CCR

Deputatul Ioan Cupşa şi senatorul Daniel Fenechiu sunt propunerile Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban.

El a precizat că cele două propuneri au fost validate în şedinţa Biroului Executiv al PNL, în condiţiile în care este în curs de derulare procedura de desemnare a unor judecători pentru CCR.

"Biroul Executiv al PNL a decis să fie propus (...) Ioan Cupşa - pentru Camera Deputaţilor, iar pentru Senat - domnul senator Daniel Fenechiu", a spus liderul PNL la finalul şedinţei.

Acesta a arătat că a fost mandatat împreună cu liderii grupurilor parlamentare ale liberalilor de Biroul Executiv al PNL să poarte discuţii cu ceilalţi parteneri din Opoziţie pentru obţinerea majorităţii în susţinerea unui candidat, altul decât cel sprijinit de PSD-ALDE.

"Eu cred că orice formaţiune politică are dreptul de a depune candidaţi. Vom purta discuţii cu partenerii din Opoziţie privitor la candidaturi şi dacă vom putea degaja o soluţie comună, o vom susţine", a mai spus Orban.

Preşedintele PNL a adăugat că va avea o discuţie, luni, cu preşedintele USR, Dan Barna.

"Dacă degajăm o formulă de susţinere comună a unui candidat la Cameră şi la Senat, va fi foarte bine", a subliniat Ludovic Orban. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire