Ioana Ursu, numită secretar de stat la MS; Laurențiu-Dănuț Vlad - la MENCS

Ioana Ursu, numită secretar de stat la MS; Laurențiu-Dănuț Vlad - la MENCS

Ioana Ursu a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, iar Laurențiu-Dănuț Vlad - secretar de stat la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloș, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Ioana Ursu a fost numită având în vedere o adresă a MS din 7 iulie, în timp ce Laurențiu-Dănuț Vlad a fost numit având în vedere o adresă a MENCS din 18 iulie.

Totodată, Paraschiv Gigel a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la MENCS, printr-o altă decizie a premierului Cioloș, publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Pe de altă parte, premierul Cioloș l-a desemnat pe Dorin Emil Mantescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în calitate de președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat, un organism consultativ interministerial, fără personalitate juridică. O decizie în acest sens a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

La data intrării în vigoare a acestui document se abrogă Decizia prim-ministrului numărul 43/2016, publicată în Monitorul Oficial din 3 februarie, prin care Dragoș-Nicolae Pîslaru, la momentul respectiv consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-Ministru, a fost numit președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat. În prezent, Pîslaru este ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale