Ioana Ursu, numită secretar de stat la MS; Laurențiu-Dănuț Vlad - la MENCS

Ioana Ursu a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, iar Laurențiu-Dănuț Vlad - secretar de stat la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloș, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Ioana Ursu a fost numită având în vedere o adresă a MS din 7 iulie, în timp ce Laurențiu-Dănuț Vlad a fost numit având în vedere o adresă a MENCS din 18 iulie.

Totodată, Paraschiv Gigel a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la MENCS, printr-o altă decizie a premierului Cioloș, publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Pe de altă parte, premierul Cioloș l-a desemnat pe Dorin Emil Mantescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în calitate de președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat, un organism consultativ interministerial, fără personalitate juridică. O decizie în acest sens a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

La data intrării în vigoare a acestui document se abrogă Decizia prim-ministrului numărul 43/2016, publicată în Monitorul Oficial din 3 februarie, prin care Dragoș-Nicolae Pîslaru, la momentul respectiv consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-Ministru, a fost numit președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat. În prezent, Pîslaru este ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos