Ioana Ursu, numită secretar de stat la MS; Laurențiu-Dănuț Vlad - la MENCS

Ioana Ursu, numită secretar de stat la MS; Laurențiu-Dănuț Vlad - la MENCS

Ioana Ursu a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, iar Laurențiu-Dănuț Vlad - secretar de stat la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloș, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Ioana Ursu a fost numită având în vedere o adresă a MS din 7 iulie, în timp ce Laurențiu-Dănuț Vlad a fost numit având în vedere o adresă a MENCS din 18 iulie.

Totodată, Paraschiv Gigel a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la MENCS, printr-o altă decizie a premierului Cioloș, publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Pe de altă parte, premierul Cioloș l-a desemnat pe Dorin Emil Mantescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în calitate de președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat, un organism consultativ interministerial, fără personalitate juridică. O decizie în acest sens a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

La data intrării în vigoare a acestui document se abrogă Decizia prim-ministrului numărul 43/2016, publicată în Monitorul Oficial din 3 februarie, prin care Dragoș-Nicolae Pîslaru, la momentul respectiv consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-Ministru, a fost numit președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat. În prezent, Pîslaru este ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!