Iohannis: Campania electorală nu e foarte dinamică; avem nevoie de reformă în clasa politică

Iohannis: Campania electorală nu e foarte dinamică; avem nevoie de reformă în clasa politică

Președintele Klaus Iohannis este de părere că actuala campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 'nu e foarte dinamică'. El a declarat, marți, la Iași, că lipsa activităților electorale arată că România are nevoie de o reformă a clasei politice.

 'Nu e foarte dinamică campania și cred că aici încă o dată se vede de ce avem nevoie de reformă în clasa politică. Avem nevoie de oameni noi și de oameni cu experiență. Eu cred că putem să le dăm o șansă. Poate au avut un start mai slab și urmează câteva săptămâni mai bune', a afirmat președintele.

Șeful statului a participat, marți, la firma Antibiotice Iași, la o dezbatere despre piața farmaceutică, iar ulterior a luat parte la dezbaterea cu tema "Noul Iași. Capitala Moldovei ca pol major de creștere tehnologică a României".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

5 Unul dintre marii aliaţi ai SUA a reziliat un contract de achiziţie pentru elicoptere militare ruseşti în valoare de 228 de milioane de euro