Iohannis: Campania electorală nu e foarte dinamică; avem nevoie de reformă în clasa politică

Iohannis: Campania electorală nu e foarte dinamică; avem nevoie de reformă în clasa politică

Președintele Klaus Iohannis este de părere că actuala campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 'nu e foarte dinamică'. El a declarat, marți, la Iași, că lipsa activităților electorale arată că România are nevoie de o reformă a clasei politice.

 'Nu e foarte dinamică campania și cred că aici încă o dată se vede de ce avem nevoie de reformă în clasa politică. Avem nevoie de oameni noi și de oameni cu experiență. Eu cred că putem să le dăm o șansă. Poate au avut un start mai slab și urmează câteva săptămâni mai bune', a afirmat președintele.

Șeful statului a participat, marți, la firma Antibiotice Iași, la o dezbatere despre piața farmaceutică, iar ulterior a luat parte la dezbaterea cu tema "Noul Iași. Capitala Moldovei ca pol major de creștere tehnologică a României".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...