Iohannis: Mi-aș fi dorit ca la un an de la #Colectiv să știm cine s-a făcut vinovat de acest accident teribil

Iohannis: Mi-aș fi dorit ca la un an de la #Colectiv să știm cine s-a făcut vinovat de acest accident teribil

Președintele Klaus Iohannis a susținut că la un an de la evenimentul de la Colectiv și-ar fi dorit să se știe cine se face vinovat de "accidentul teribil".

 * Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

"România s-a schimbat. Dacă acum după un an de zile tragem linie vedem că unele lucruri s-au schimbat în bine. Bunăoară verificările sunt mai clare, mai dese la astfel de locații unde se organizează evenimente, există proceduri mai bune, mai clare într-o serie de domenii, alte lucruri nu s-au schimbat după părerea mea suficient de mult. Mi-aș fi dorit ca după un an de zile să știm totuși cine s-a făcut vinovat de acest accident teribil", a declarat, duminică, Iohannis.

El a mai spus că după evenimentul de la Colectiv societatea s-a schimbat, arătând că oamenii au devenit mult mai conștienți.

"Oamenii pe bună dreptate se uită atent la locurile unde merg pentru diferite spectacole. Societatea civilă și-a ridicat vocea și a cerut schimbări pe bună dreptate. Toate acestea se întâmplă și cred că sunt unele semne bune", a completat șeful statului.

Iohannis a mai spus că cei care nu au înțeles mesajul României după Colectiv vor fi ''măturați'' de pe scena publică.

"Aceste schimbări sunt inevitabile, iar cei care au înțeles mesajul românilor, al României după Colectiv vor avea probabil o poziție mai bună în alegeri, iar cei care nu au înțeles acest mesaj, încet dar sigur vor fi măturați de pe scena publică. România nu mai este acum România care a fost acum un an de zile. Oamenii au mai multe pretenții, mai multe așteptări și este bine așa", a afirmat șeful statului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?