Iohannis: Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României

Iohannis: Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României

Românii se pot "elibera" numai prin vot de "rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României", a spus preşedintele Klaus Iohannis sâmbătă, la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal de la Sala Polivalentă.

"PSD-ul este un partid imens, PSD-ul este adânc înşurubat în toate structurile statului, iar resetarea statului român, deschiderea căii spre România normală se poate face într-ul singur fel - prin vot. Numai printr-un vot românii pot alege o conducere democratică în adevăratul sens al cuvântului. Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României", a afirmat şeful statului.

El a vorbit de un "război" împotriva PSD.

"Suntem în război împotriva PSD-ului care a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme. PSD-ul nu a atacat doar statul, PSD-ul nu a atacat doar marile sisteme publice. PSD-ul nu a atacat doar democraţia românească, PSD-ul i-a atacat pe români şi pentru asta cineva trebuia să ia partea românilor şi asta am făcut eu, împreună cu voi", a spus Iohannis.

În opinia sa, social-democraţii sunt o forţă politică ce a "inhibat în perioade importante dezvoltarea României".

"Fără PSD nu ar fi fost nevoie să spună Emil (Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca - n.r.) că dorim aceleaşi condiţii cum au oamenii la Paris, la Munchen, la Roma. Le-am fi avut", le-a mai spus Iohannis liberalilor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

3 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

4 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

5 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...