Iolu: Valentin Mircea a vorbit în nume personal atunci când s-a referit la cutremur

Iolu: Valentin Mircea a vorbit în nume personal atunci când s-a referit la cutremur

Risc Seismic

Șeful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a vorbit în nume personal atunci când s-a referit la cutremur, punctul de vedere exprimat de acesta nefiind și poziția Guvernului, a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.

"Valentin Mircea a vorbit în nume personal, aceasta nu este și poziția Guvernului. Guvernul a analizat recent care este răspunsul autorităților la un cutremur cu consecințe deosebite, raportul a fost prezentat în Guvern și apoi public, împreună cu concluziile și măsurile necesare pentru siguranța populației", a precizat Iolu.

Șeful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a afirmat sâmbătă că instituțiile statului au note maxime la simpozioane, dar cetățenii nu trebuie să se bazeze pe ele când va lovi un mare cutremur, menționând că nici televiziunile nu au oferit informații despre seism menite să liniștească oamenii.

"Concluzia preliminară: instituțiile statului român au note maxime la simpozioane și umflat mușchii, dar nu vă bazați pe ele când va lovi un mare cutremur. Mass-media și mai ales televiziunile sunt odioase: ore întregi nici măcar nu au oferit vreo informație elementară despre cutremur și nu au liniștit oamenii", a scris sâmbătă Valentin Mircea, pe pagina sa de Facebook.

AGERPRES/(A — autor: Mădălina Cerban, editor: Oana Popescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?