Iordache a DEMISIONAT! VIDEO

Iordache a DEMISIONAT! VIDEO

Florin Iordache a anuntat ca a hotarat sa-si inainteze demisia din functia de ministru al justitiei. Iordache a facut anuntul la Guvern, fara a raspunde la intrebari pe aceasta tema. Plecarea lui vine in contextul ordonantei 13 de modificarea a codurilor penale, OUG abrogata duminica dupa declansarea protestelor masive din Piata Victoriei si din tara.

”De când am venit la Ministerul Justiţiei, mi-am propus şi am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente şi destul de sensibile. Aşa cum aţi văzut şi dumneavoastră, toate iniţiativele asumate sunt legale şi constituţionale. Proiectele propuse s-au aflat în dezbatere publică, organizată de Ministerul Justiţiei, iar acum sunt în dezbatere parlamentară. Cu toate acestea, pentru opinia publică nu a fost suficient, drept pentru care am hotărât să îmi înaintez demisia din funcţia de ministru al Justiţiei”, a declarat Florin Iordache, la Palatul Victoria.

Iordache a facut anuntul la Guvern, fara a raspunde la intrebari pe aceasta tema.

Aflat la al cincelea mandat de deputat, Iordache se va inotarce la aceasta calitate dupa plecarea din Guvernul Grindeanu.

El a fost ales pe listele PSD Olt si, inainte sa mearga la ministerul Justitiei, in acest mandat, a fost presedinte al comisiei juridice si vicepresedinte al Biroului Permanent al Camerei.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa