Iordache, după salvarea lui Bejinariu: Ce legătură are imaginea Parlamentului?

Iordache, după salvarea lui Bejinariu: Ce legătură are imaginea Parlamentului?

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a afirmat marţi, referitor la faptul că deputaţii au respins cererea procurorilor privind încuviinţarea urmăririi penale în cazul social-democratului Eugen Bejinariu, că nu are nicio legătură imaginea Parlamentului cu această decizie a majorităţii.

"Asta s-a cerut (incuviintarea urmaririi penale in cazul lui Eugen Bejinariu - n.r.) si asta este rezultatul votului", a spus deputatul PSD.

Intrebat care este imaginea Parlamentului in urma votului de respingere a urmarii penale in cazul Bejinariu, vicepresedintele Camerei Deputatilor a afirmat: "Ce legatura are imaginea Parlamentului? Sau de ce? E un vot care s-a dat in Parlament".

"Rezultatul e cel de azi, ce va face mai departe Parchetul, nu stiu", a conchis Florin Iordache.

Camera Deputaţilor a respins, marţi, cererea de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu. Votul a fost covârșitor în favoarea deputatului, fost secretar general al Guvernului Năstase: 183 de deputați au votat împotriva începerii urmăririi penale, 88 au fost pentru și doi s-au abținut.

Cazul Eugen Bejinariu a intrat, marți, pentru a treia oară, la vot în plenul Camerei Deputaţilor. DNA a cerut, încă din noiembrie anul trecut, aviz pentru începerea urmăririi penale a deputatului PSD. Din decembrie 2016 şi până acum cazul a fost amânat succesiv, invocându-se motive procedurale.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa