Iordache: Probabil în prima săptămână din mai vom vota în plenul Camerei modificarea Constituției

Iordache: Probabil în prima săptămână din mai vom vota în plenul Camerei modificarea Constituției

Deputatul PSD Florin Iordache a anunțat marți, la o dezbatere organizată de Coaliția pentru Familie, că plenul Camerei Deputaților va vota cel mai probabil în prima săptămână a lunii mai proiectul de modificare a Constituției referitor la definirea familiei.

"Deja la Camera Deputaților avem un raport care a fost înaintat plenului. Probabil că în prima săptămână, la începutul lunii mai, vom avea și votul final pe aceste modificări ale Constituției, urmând apoi să plece la Senat. (...) Nu discutăm de o anumită dictatură a majorității asupra minorității, discutăm despre normalitate, discutăm despre faptul că trebuie familia întărită, valorile tradiționale ale familiei trebuie întărite", a spus Iordache, în cadrul dezbaterii.

Totodată, el a anunțat că PSD va milita la referendumul care va fi organizat pentru modificarea Constituției ca cetățenii să voteze în favoarea acestor modificări.

"Grupul PSD a susținut, susține și va vota (...) pentru modificarea Constituției. Este un prim pas. Va urma apoi referendumul. (...) La data declanșării referendumului vom mobiliza cetățenii să vină și să susțină această modificare normală a Constituției. Dacă vrem o societate sănătoasă, normală, familia este pilonul de bază și familia trebuie întărită", a conchis Iordache.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”