ISU Ialomiţa: Nu există pericolul unei explozii în zona unde s-a răsturnat un TIR cu 24 de tone de azotat

ISU Ialomiţa: Nu există pericolul unei explozii în zona unde s-a răsturnat un TIR cu 24 de tone de azotat

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa precizează că nu există pericolul producerii unei explozii în zona unde, vineri, s-a răsturnat un TIR încărcat cu 24 de tone de azotat, respectiv DN 2A la ieşire din oraşul Ţăndărei spre Constanţa.

"La faţa locului au fost trimise trei echipaje de salvatori de la Detaşamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de cercetare CBRN, o ambulanţă SMURD, în sprijin şi un echipaj SAJ Ialomiţa. Nu sunt scurgeri de combustibil la locul evenimentului şi nu există pericolul unei explozii. Pompierii au izolat zona şi au evacuat preventiv un număr de 12 persoane, aflate într-o unitate de alimentaţie publică din apropierea locului unde s-a produs evenimentul.
Misiunea este în dinamică", se arată într-un comunicat al ISU Ialomiţa.

Circulaţia este oprită pe DN 2A, vineri, după ce un TIR încărcat cu saci de azotat s-a răsturnat pe carosabil , informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

'La ieşire din oraşul Ţăndărei spre Constanţa, judeţul Ialomiţa, un autotren încărcat cu 24 de tone de azotat s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar o parte din încărcătură (saci cu azotat) a ajuns pe suprafaţa de rulare. Şoferul tirului a suferit leziuni, urmând să fie evaluat medical', precizează Centrul Infotrafic.

Accidentul s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un TIR şi o autoutilitară, iar şoferul autoutilitarei a fost transportat la Spitalul din Ţăndărei pentru îngrijiri medicale, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

"Din evenimentul rutier au rezultat două victime, şoferii celor două vehicule care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei, ulterior, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei, iar cealaltă victimă a refuzat transportul la spital", menţionează ISU Ialomiţa.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, la faţa locului acţionând echipele de intervenţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…