Jada Smith, prima reacţie după palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock la Oscar VIDEO

Jada Smith, prima reacţie după palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock la Oscar VIDEO

Jada Pinkett Smith a vorbit pentru prima dată despre incidentul petrecut în cadrul galei premiilor Oscar, când soţul ei, Will Smith, l-a pălmuit pe Chris Rock , după ce comediantul a făcut o glumă despre faptul că este cheală.

În deschiderea celui mai recent episod din Red Table Talk Show , ea a spus că acest episod este dedicat afecţiunii cu care se luptă de ani de zile, cu alopecia, o afecţiune medicală care provoacă căderea părului. „Având în vedere prin ce am trecut cu propria mea sănătate şi ce s-a întâmplat la Oscaruri, mii de oameni m-au contactat cu poveştile lor”, potrivit News Sky .

„Folosesc acest moment pentru a oferi familiei noastre de alopecie o oportunitate de a vorbi despre cum este să ai această afecţiune şi pentru a informa oamenii despre ceea ce este de fapt alopecia."

Actriţa a mai spus că speră ca Smith, 53 de ani, pe care l-a întâlnit în anul 1994, va putea în cele din urmă să „vorbească” cu Rock.

Sper din tot sufletul ca aceşti doi bărbaţi inteligenţi şi competenţi să aibă oportunitatea de a se reface, a vorbi despre asta şi a se împăca", a spus Pinkett Smith în cadrul celui mai recent episod al emisiunii sale intitulate "Red Table Talk", difuzată pe Facebook.

Totodată, soţia actorului Will Smith a comunicat că oamenii au „nevoie de ei” având în vedere „situaţia" din prezent şi că, până când relaţia dintre actor şi comediant se va restabili, atât ea cât şi soţul ei vor continua „să descopere împreună ceea ce înseamnă viaţa”, aşa cum au făcut în ultimii 28 de ani.

Actorul şi-a cerut scuze pe Instagram pentru comportamentul său „inacceptabil şi de neiertat”.

Cu toate acestea, Jada Pinkett Smith a afirmat în emisiunea sa că a vrut să transforme incidentul de la Oscar într-un moment educaţional, în timp ce a explorat modul în care alopecia afectează milioane de oameni şi „ruşinea” care o înconjoară.

Alături de fiica ei, Willow Smith, şi mama ei, Adrienne Banfield-Norris, au discutat despre ce este alopecia şi cum poate afecta viaţa oamenilor.

Descriind experienţa ei, Pinkett Smith a spus: „Cred că partea care face ca acest lucru să fie cel mai dificil pentru mine este că vine şi pleacă”.

De asemenea, au vorbit cu invitaţii, inclusiv cu mama unei fete de 12 ani, Rio Allred, care a fost agresată din pricina pierderii părului şi s-a sinucis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria