JO 2016 - Cătălina Ponor: Sunt în finala olimpică la bârnă și încă mi se pare că trăiesc un vis

JO 2016 - Cătălina Ponor: Sunt în finala olimpică la bârnă și încă mi se pare că trăiesc un vis

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat că i se pare că trăiește un vis după ce a obținut calificarea în finala la bârnă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ținând cont de faptul că întoarcerea sa în activitate după trei ani a fost marcată de o accidentare gravă la tendonul lui Ahile.

"Sunt în finala olimpică la bârnă și încă mi se pare că trăiesc un vis! 29 de ani, 3 ani în care am stat departe de gimnastică, întoarcerea în sală în aprilie 2015, operație la tendonul lui Ahile, 5 luni de recuperare și momentul de acum, unica mea șansă să obțin ce îmi doresc! Da, da, trăiesc un vis. Și mai am o finală până îl voi îndeplini. Sper din toată inima! Hai România!", a scris Ponor pe contul personal de Facebook .

Sportiva română Cătălina Ponor s-a calificat în finala de la bârnă a concursului feminin de gimnastică artistică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, urmând să se lupte pentru o medalie în concursul programat pe 15 august.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”