JO 2020 - Gimnastică artistică: Larisa Iordache - Durerea de la gleznă este peste limita de suportabilitate ca om

JO 2020 - Gimnastică artistică: Larisa Iordache - Durerea de la gleznă este peste limita de suportabilitate ca om

Gimnasta Larisa Iordache, retrasă din finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a transmis, marţi, printr-un mesaj, că durerea la gleznă este peste limita sa de suportabilitate.

"Nu vom înţelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniştit spre ce vrei tu să faci. Am încercat şi am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit... durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine şi pentru fiinţa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lângă mine şi nu mai pot obţine un cuvânt de încurajare de la ea... Însă ştiu că am iubirea necondiţionată a familiei mele. Vă iubesc!", a scris sportiva pe pagina sa de Facebook.

Foto: (c) CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTOEa a precizat că va lua o pauză în activitatea sportivă şi a mulţumit antrenorilor săi pentru susţinere: "Este greu, greu... pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul. Însă drumul nu se opreşte aici cu această şansa nefructificată. Momentan pun puţină pauză şi o iau de la capăt când o să fiu pregătită să reiau totul din punct de vedere psihic cât şi fizic. Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc, pentru ca indiferent de situaţie ei au crezut în mine şi în tot ceea ce am făcut. Şi pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta chiar când nu aveam pe nimeni lângă noi. Şi vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat şi m-au încurajat".

Gimnasta Larisa Iordache a ratat finala la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza problemelor de la gleznă, a anunţat marţi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: (c) CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTOLarisa Iordache ar fi trebuit să intre în concurs marţi, de la ora 11:50 (ora României), în finala la bârnă din cadrul concursului de gimnastică artistică de la JO 2020.

Sportiva română a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată la Ariake Gymnastics Centre. Ea a terminat concursul cu dureri evidente la glezna stângă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Antrenorul lotului olimpic de gimnastică artistică al României, Cristian Moldovan, declarase că gimnasta a efectuat duminică un test de rezonanţă magnetică (RMN) la clinica din Satul Olimpic şi i s-a pus un diagnostic de entorsă metatarsiană care necesita o pauză de cel puţin trei zile.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate

2 Ce se întâmplă? / Epurarea bruscă a armatei Ungariei

3 Ioana Cosma, mesaj ironic la adresa Pro TV, în ultima zi la postul la care a lucrat 25 de ani

4 VIDEO BRRR! / „Fantoma cu ochi negri" surprinsă de o dronă. Bântuia în pădurea unde a fost găsită

5 El este omul care acum trei zile a prezis intensitatea și epicentrul cutremurului din Turcia