JO 2020: Larisa Iordache ratează finala olimpică din cauza problemelor de la gleznă

JO 2020: Larisa Iordache ratează finala olimpică din cauza problemelor de la gleznă

Gimnasta Larisa Iordache ratează finala la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza problemelor de la gleznă, a anunţat marţi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

"Fără Larisa Iordache în finala olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii. Toţi suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Ştim că în condiţii normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta", se arată într-un comunicat al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.


Larisa Iordache ar fi trebuit să intre în concurs marţi, de la ora 11:50 (ora României), în finala la bârnă din cadrul concursului de gimnastică artistică de la JO 2020.

Foto: (c) CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO



Larisa Iordache a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată la Ariake Gymnastics Centre. Ea a terminat concursul cu dureri evidente la glezna stângă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Foto: (c) CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO



Antrenorul lotului olimpic de gimnastică artistică al României, Cristian Moldovan, declarase că gimnasta a efectuat duminică un test de rezonanţă magnetică (RMN) la clinica din Satul Olimpic şi i s-a pus un diagnostic de entorsă metatarsiană care necesita o pauză de trei zile.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...