Joaquin "El Chapo" Guzman a fost de două ori în Statele Unite cât a fost în libertate, afirmă fiica acestuia

Joaquin "El Chapo" Guzman a fost de două ori în Statele Unite cât a fost în libertate, afirmă fiica acestuia

Celebrul lider interlop mexican Joaquin "El Chapo" Guzman s-a deplasat de două ori în Statele Unite, pentru a-şi vizita rudele, în intervalul în care era în libertate după ce evadase dintr-un penitenciar mexican, susţine fiica sa cea mare, Rosa Isela Guzmán Ortiz.

Joaquin "El Chapo" Guzman s-a deplasat de două ori în SUA cât a fost liber, afirmă fiica acestuia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AP)

Într-un interviu acordat ziarului The Guardian, Rosa Isela Guzmán Ortiz a explicat că Joaquin "El Chapo" Guzman a fost ajutat de funcţionari corupţi mexicani şi a reuşit să se deplaseze de două ori, în mod evident ilegal, în statul american California, deşi era unul dintre cei mai căutaţi infractori.

Rosa Isela Guzmán Ortiz a precizat că vizitele la rude din Statele Unite au avut loc imediat după ce Joaquin "El Chapo" Guzman" i-a acordat un interviu actorului american Sean Penn.

Întrebată cum a reuşit "El Chapo" să traverseze de două ori frontiera securizată dintre Mexic şi SUA, fiica cea mare a liderului interlop a spus: "L-am întrebat şi eu acelaşi lucru, credeţi-mă".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițistul care și-a arestat șeful, după ce l-a prins băut la volan. „Nu-mi pasă dacă ești președintele”

2 Palatul Buckingham a ajuns la o înțelegere cu Harry și Meghan: Nu mai plătesc chirie dacă locuiesc la Frogmore Cottage

3 Cum va fi vremea de Paște. Meteorolog: „Veștile nu sunt chiar atât de bune“. Unde va fi cel mai cald

4 Horoscopul zilei / luni, 20 martie. Leii trebuie să reia legătura cu prietenii pe care i-au ignorat

5 Priviți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”!