Joburile cel mai bine plătite în UK pentru cei fără calificare profesională

Joburile cel mai bine plătite în UK pentru cei fără calificare profesională

Salariul mediu anual în Marea Britanie este de 33.000 de lire sterline. Conform unui studiu, poți câștiga cu mult mai mult în unele meserii care nu necesită calificare profesională.

Taxi în Londra - arhiva foto

Conform studiului realizat de Adzuna (un site specializat în oferte de muncă), citat de diasporaro.co.uk, sunt multe companii care preferă să-și califice angajații la locul de muncă .

Astfel, în topul celor 20 de locuri de muncă plătite peste salariul mediu de 33.000 de lire sterline anual se află pe primul loc funcția de manager de jocuri de cazinou. Pentru asta, angajatorul oferă un salariu de 90.000 de lire/anual.

„O diplomă universitară nu mai este singurul mod de acces la o carieră bine plătită, pe măsură ce tot mai multe sectoare caută să își extindă bazinul de talente la o gamă mai diversă de candidați și oferă formare la locul de muncă. Sectorul IT este un bun exemplu, având multe oferte de joburi bine plătite, cum ar fi scrum master, hacker etic sau dezvoltator de software – joburi deschise celor fără o calificare în domeniul informaticii”, spune Andrew Hunter, cofondatorul Adzuna, citat de publicația Diaspora.

Un manager de proiect și dezvoltare tehnologică în domeniul IT poate câștiga până la 62.000 de lire într-un an, iar piloții comerciali și controlorii de trafic aerian pot ajunge la 60.000 de lire/an.

Dezvoltatorii de software, conductorii de tren, managerii în construcții, operatorii pe platforme petroliere, managerii de securitate, dezvoltatorii de jocuri sau managerii de proiect pot avea salarii de 50.000-60.000 de lire/an, iar un manager de achiziții, translator, contabil, bucătar particular, ofițer de armată, manager de marketing digital, proiectant peisagist, inginer de ChatGPT poate avea un salariu cuprins între 43.000 - 46.000 de lire sterline pe an.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...