Johnny Depp îl interpretează pe Donald Trump într-un film parodie

Johnny Depp îl interpretează pe Donald Trump într-un film parodie

Actorul american Johnny Depp îl interpretează pe Donald Trump într-un film postat online miercuri pe site-ul satiric american Funny or Die. Se spune că acesta a fost scris și realizat de însuși candidatul republican în anii 1980, relatează miercuri AFP.

Proiectul ar fi rămas secret și a fost postat online imediat după victoria lui Donald Trump la alegerile primare pentru desemnarea candidatului republican la președinție din New Hampshire.

Într-o secvență care precede filmul, regizorul Ron Howard spune că filmul are 50 de minute și este o adaptare a cărții lui Donald Trump "The Art of the Deal", publicată în 1987.

Conform textului inventat pentru această parodie, povestită de Howard, filmul urma să fie difuzat inițial în septembrie 1988, însă a fost înlocuit în program de un meci de fotbal american. Furios, Donald Trump ar fi refuzat atunci ca opera lui să fie difuzată la televizor. Ron Howard afirmă că a găsit o casetă video cu acest film de durată medie vara trecută într-un depozit din Phoenix (Arizona, sud-vest).

Pe genericul cu influențe ani 1980, Donald Trump este trecut ca scenarist al filmului, regizor, producător și compozitor al muzicii. În realitate filmul a fost realizat de Ron Howard, iar actorul Johnny Depp joacă rolul lui Trump în această parodie care ironizează ego-ul constant al candidatului la Casa Albă.

În afară de Johnny Depp, din distribuție mai fac parte actori cunoscuți ca Alfred Molina și Henry Winkler, ultimul fiind interpretul personajului Fonzie, alături de Ron Howard, în serialul "Happy Days".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...