Judecător turc ars cu ulei clocotit și înjunghiat mortal de soție după ce s-a aflat că nu era tatăl biologic al fiului ei

Judecător turc ars cu ulei clocotit și înjunghiat mortal de soție după ce s-a aflat că nu era tatăl biologic al fiului ei

Judecătorul de divorțuri Necmi Arslan a fost găsit mort în apartamentul său din Istanbul, în care locuia împreună cu soția și copilul de trei ani, despre care credea, până recent, că este al lui, potrivit Mirror Online .

Necmi Arslan și soția. FOTO Facebook ORDU YÖREM TV

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost ars cu ulei clocotit și înjunghiat de soția sa după ce a amenințat-o că o va părăsi.

Judecătorul luase decizia de a divorța după ce testele de paternitate au arătat că nu este tatăl biologic al copilului pe care crezuse că l-a conceput împreună cu femeia.

Presa turcă a scris că soția sa, în vârstă de 43 de ani, ar fi recurs la acest gest după ce bărbatul a confruntat-o cu dovezi că nu era tatăl băiatului.

O poveste ca o telenovelă

Relația dintre cei doi a început într-un moment în care judecătorul Arslan se ocupa de cazul divorț al lui Hande de fostul ei soț.

La puțin timp, când femeia i-a spus că este însărcinată și că el este tatăl copilului, au hotărât să se căsătorească imediat după ce divorțul aflat în curs va fi pronunțat, ceea ce au și făcut.

Doar că, atunci când a încercat să se înregistreze ca tată al băiatului, instanța a cerut un test ADN, care a arătat că exista o probabilitate uriașă, de 99,99%, ca fostul soț al lui Hande să fie, de fapt, tatăl copilului.

Anchetatorii cred că soția s-a înfuriat când bărbatul i-a prezentat dovezile, a luat o tigaie cu ulei de gătit clocotit și a aruncat-o asupra soțului, iar ulterior l-a înjunghiat în mod repetat.

Când a realizat că l-a ucis, femeia ar fi sărit pe fereastra apartamentului ei de la etajul trei și a murit ulterior la spital.

O crimă la fel de brutală a fost comisă în luna iunie 2018, în sud-estul Turciei, la Mugla, potrivit Mirror . Hakan Aysal (40 de ani) şi-a împins soţia, însărcinată în şapte luni, de pe o stâncă. Semra (32 de ani) a căzut în gol 1.000 de metri. Motivul care a stat la baza omorului a fost poliţia de asigurare a femeii. Şoţul îşi dorea să încaseze cei peste 45.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele