Julio Iglesias scoate la vânzare un teren din Miami la prețul de 150 de milioane de dolari

Julio Iglesias scoate la vânzare un teren din Miami la prețul de 150 de milioane de dolari

Cântărețul spaniol Julio Iglesias a pus în vânzare pentru suma de 150 de milioane de euro un teren de 2,97 hectare în Indian Creek, o insulă din Miami cunoscută drept 'buncărul milionarilor', a informat agenția însărcinată cu vânzarea.

Pe insulă există numeroase proprietăți de lux ale unor oameni de afaceri, artiști, magnați și sportivi, un câmp de golf privat. Insula dispune chiar de o forță de poliție proprie și de o patrulă marină cu program de lucru de 24 de ore din 24, a informat agenția The Jills.

Terenul artistului în vârstă de 73 de ani, care trăiește la Miami, include patru loturi cu vedere la Golful Biscayne, singurele terenuri riverane pe care încă nu există construcții. Agenția a precizat că terenurile, cu o suprafață de 29.700 de metri pătrați fac parte dintr-un total de cinci parcele pe care cântărețul le deține pe insulă.

Indian Creek reprezintă culmea luxului la Miami și a deveni proprietarul a circa trei hectare care se întind chiar pe malul oceanului este cu adevărat un vis și o oportunitate unică, a precizat Jill Eber, de la agenția The Jills, citat joi de EFE.

Julio Iglesias a făcut recent obiectul unei investigații la Miami desfășurată de un detectiv privat pentru a se stabili dacă este tatăl unui tânăr, Javier Sánchez, născut în 1976. Detectivul a întâmpinat numeroase dificultăți datorită dispozitivului foarte bun de supraveghere pe care îl deține proprietatea lui Iglesias.

Compararea probelor de ADN de la 15 obiecte culese de detectiv în timpul misiunii sale a determinat în proporție de 99,99% posibilitatea ca artistul spaniol să fie tatăl lui Sánchez.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”