Jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu, text-tribut despre Rareș Bogdan/Replica actualului politician

Jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu, text-tribut despre Rareș Bogdan/Replica actualului politician

Jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu, text-tribut despre Rareș Bogdan/Replica actualului politician.

„Această imagine de exact acum 3 ani, îmi aduce aminte de o perioadă tristă din istoria noastră recentă, când am fost la un pas de ROMEXIT. Rareș Bogdan, cu emisiunile sale ”Jocuri de putere”, a fost atunci un stâlp al rezistenței prin presă față de regimul Dragnea&PSD. La final, și cu ajutorul nostru, România pro-occidentală a învins.

Între timp, Rareș Bogdan a intrat în politică, iar eu am rămas același romantic al jurnalismului care supără pe toată lumea. Cei care îi fac actualului europarlamentar un proces de intenție legat de opțiunea sa în afara presei ori de prestația sa politică cred că greșesc.

Indiferent ce n-o să ne placă la el în lumea nouă în care a intrat și câte dezamăgiri le va produce unora sau altora, ar trebui să-i rămânem recunoscători lui Rareș pentru ce-a însemnat el în anii 2017-2019. Nu doar el, dar și el. Poate el - mai mult decât alții, care desigur că au servit și ei partea bună a baricadei.

Dar impactul emisiunii ”Jocuri de Putere” a fost atât de mare încât a creat un fel de locomotivă nărăvașă care a tras după ea energia bună a nației, în acele vremuri în care orice era posibil. Sincer, îmi lipsesc acele emisiuni, îmi lipsește acel Rareș Bogdan, dar viața are drumurile ei diferite pentru fiecare dintre noi.
Succes, colega!”, a scris Laurențiu Ciocăzanu pe Facebook.

Ce a scris Rareș Bogdan:

„Și mie îmi lipsesc și îmi lipsiți, Laurentiu. Si Tu, și Grigore, Oreste, Oana Stanciulescu, Stelian, ministrul Cristi Diaconescu, Dan Bucura, Alex Cautis, Ion M, Ioana Ene-D., Valeriu Turcan, Doru Maries, Valentin Ionescu, Sabin, Stefan Popescu, Doamna Lalu, Dan Dungaciu, Iulian Chifu, Iulian Fota și mulți alți jurnaliști, analiști sau experți care aduceau “lumina și înțelegerea unor lucruri de aici sau de departe” in casele romanilor.
Mi-e dor de acele seri și acea pasiune nebuna pentru adevăr și lumina!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…