Kelemen Hunor: Sunt mulțumit de rezultat, reprezentarea noastră va fi mai puternică

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică seară, după prezentarea exit-poll-urilor, că este mulțumit de rezultatele obținute de formațiunea sa, care va avea o reprezentare mai mare în parlament decât până acum.

'Trebuie să așteptăm rezultatele finale, dar, așa cum arată în acest moment informațiile din interiorul organizațiilor noastre, dar și exit poll-urile, noi avem astăzi un rezultat bun, peste 6%. Vom avea o reprezentare puternică, o reprezentare proporțională și trebuie să le mulțumim alegătorilor noștri. (...) Eu sunt convins că această prezență la vot ne dă nu numai o legitimitate mare, dar și o putere de muncă și putere de convingere în fiecare moment când vom merge în Parlament și vom lupta pentru o Românie mai bună, pentru o Transilvanie mai puternică, pentru drepturi și pentru minoritatea maghiară, dar și când vorbim despre locuri de muncă, despre economie, despre problemele sociale și problemele oamenilor, care de foarte multe ori, fără să dorească, au ajuns la periferia societății', a spus Kelemen Hunor.

El a mai spus că UDMR a ieșit din conul de umbră în care a stat până acum și că reprezentarea formațiunii va fi mai puternică decât în mandatul 2012-2016.

"Putem spune cu convingere că am ieșit din acel con de umbră în care poate, nemeritat, am fost în ultimii ani", a menționat președintele UDMR.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Orban le cere miniștrilor Muncii, Internelor și Apărării să analizeze elaborarea unui proiect privi…

2 Informație / Tăriceanu îl șantajează pe Orban cerând 20 de locuri eligibile pe listele de la parlamentare, altfe…

3 VIDEO Cum arată spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan la patru zile după începerea lucrărilor

4 Info / Încă o lovitură mortală pentru PSD: Ana Birchall se înscrie în PNL! Să vezi dezvăluiri!

5 Mafia din Justiție lovește din nou? O judecătoare s-a pensionat, procesul Microsoft 2 se reia de la zero!

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel