Kelemen Hunor: Sunt mulțumit de rezultat, reprezentarea noastră va fi mai puternică

Kelemen Hunor: Sunt mulțumit de rezultat, reprezentarea noastră va fi mai puternică

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică seară, după prezentarea exit-poll-urilor, că este mulțumit de rezultatele obținute de formațiunea sa, care va avea o reprezentare mai mare în parlament decât până acum.

'Trebuie să așteptăm rezultatele finale, dar, așa cum arată în acest moment informațiile din interiorul organizațiilor noastre, dar și exit poll-urile, noi avem astăzi un rezultat bun, peste 6%. Vom avea o reprezentare puternică, o reprezentare proporțională și trebuie să le mulțumim alegătorilor noștri. (...) Eu sunt convins că această prezență la vot ne dă nu numai o legitimitate mare, dar și o putere de muncă și putere de convingere în fiecare moment când vom merge în Parlament și vom lupta pentru o Românie mai bună, pentru o Transilvanie mai puternică, pentru drepturi și pentru minoritatea maghiară, dar și când vorbim despre locuri de muncă, despre economie, despre problemele sociale și problemele oamenilor, care de foarte multe ori, fără să dorească, au ajuns la periferia societății', a spus Kelemen Hunor.

El a mai spus că UDMR a ieșit din conul de umbră în care a stat până acum și că reprezentarea formațiunii va fi mai puternică decât în mandatul 2012-2016.

"Putem spune cu convingere că am ieșit din acel con de umbră în care poate, nemeritat, am fost în ultimii ani", a menționat președintele UDMR.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!