Kelemen Hunor: Sunt mulțumit de rezultat, reprezentarea noastră va fi mai puternică

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică seară, după prezentarea exit-poll-urilor, că este mulțumit de rezultatele obținute de formațiunea sa, care va avea o reprezentare mai mare în parlament decât până acum.

'Trebuie să așteptăm rezultatele finale, dar, așa cum arată în acest moment informațiile din interiorul organizațiilor noastre, dar și exit poll-urile, noi avem astăzi un rezultat bun, peste 6%. Vom avea o reprezentare puternică, o reprezentare proporțională și trebuie să le mulțumim alegătorilor noștri. (...) Eu sunt convins că această prezență la vot ne dă nu numai o legitimitate mare, dar și o putere de muncă și putere de convingere în fiecare moment când vom merge în Parlament și vom lupta pentru o Românie mai bună, pentru o Transilvanie mai puternică, pentru drepturi și pentru minoritatea maghiară, dar și când vorbim despre locuri de muncă, despre economie, despre problemele sociale și problemele oamenilor, care de foarte multe ori, fără să dorească, au ajuns la periferia societății', a spus Kelemen Hunor.

El a mai spus că UDMR a ieșit din conul de umbră în care a stat până acum și că reprezentarea formațiunii va fi mai puternică decât în mandatul 2012-2016.

"Putem spune cu convingere că am ieșit din acel con de umbră în care poate, nemeritat, am fost în ultimii ani", a menționat președintele UDMR.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

2 Imaginea care arată că ruşii sunt în stare de orice / Să credem în vaccinul lui Putin?

3 Pe „liberala” asta scrie mare Vosganian. Era crudă ca para-n pârg când „vulturul” armean a luat-o sub aripă...

4 Maria, fiica lui Vladimir Putin care a testat vaccinul anti-coronavirus

5 Control la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei după ce mascații trimiși să descindă la casa Duduienilor au…