La 43 de ani, este considerată sora fiicei sale de 19 ani

Joleen Diaz, o femeie în vârstă de 43 de ani din California, a fost etichetată drept „cea mai frumoasă mamă din lume” pe contul său de Instagram, unde oamenii o felicită pentru aspectul datorită căruia ea și fiica sa de 19 ani sunt considerate adeseori surori, relatează incredibilia.ro.

Diaz, care este învățătoare la o școală primară, spune că nu-i pasă că este luată drept sora fiicei sale, Meilani, o situație pe care cele două o găsesc amuzantă.

Foto: Instagram / Joleen Diaz

Pe Meilani a născut-o la 24 de ani, iar aceasta s-a obișnuit ca, în ultima vreme, lumea să o considere sora mamei sale. Femeia de 43 de ani este într-o stare fizică excepțională pentru pentru vârsta ei, condiție pe care o atribuie îngrijirii cu religiozitate a tenului și vieții echilibrate pe care o duce.

„Am început să am grijă de pielea mea la o vârstă fragedă, în jurul vârstei de 12 sau 13 ani. Foloseam pe ascuns produsele de îngrijire a pielii pe care și le cumpăra mama”, a afirmat Joleen Diaz într-un interviu recent.

Diaz a spus ca Meilani a început aceeași rutină riguroasă de îngrijire a tenului când avea 12 ani, pentru a se asigura ca are aceeași piele radiantă.

Foto: Instagram / Joleen Diaz

„A avea o piele frumoasă îmi oferă încredere, chiar și în zilele în care nu arăt cel mai bine”, a adăugat Diaz.

 Dar pielea este doar o parte din ceea ce o face pe Joleen Diaz să pară atât de tânără. De asemenea, merge la sala de fitness, urmează o dietă echilibrată și sănătoasă, se odihnește mult și, mai presus de toate, își menține o atitudine relaxată, fără să-și facă griji pentru trecut sau pentru viitor.

 
 

„Sunt destul de pragmatică și încerc să nu vă fac prea multe griji. Trăiesc o viață destul de simplă și sunt mulțumită de ceea ce am”, a spus femeia de 43 de ani.

Foto: Instagram / Joleen Diaz Citește tot articolul pe incredibilia.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

4 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

5 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…