La 43 de ani, este considerată sora fiicei sale de 19 ani

La 43 de ani, este considerată sora fiicei sale de 19 ani

Joleen Diaz, o femeie în vârstă de 43 de ani din California, a fost etichetată drept „cea mai frumoasă mamă din lume” pe contul său de Instagram, unde oamenii o felicită pentru aspectul datorită căruia ea și fiica sa de 19 ani sunt considerate adeseori surori, relatează incredibilia.ro.

Diaz, care este învățătoare la o școală primară, spune că nu-i pasă că este luată drept sora fiicei sale, Meilani, o situație pe care cele două o găsesc amuzantă.

Foto: Instagram / Joleen Diaz

Pe Meilani a născut-o la 24 de ani, iar aceasta s-a obișnuit ca, în ultima vreme, lumea să o considere sora mamei sale. Femeia de 43 de ani este într-o stare fizică excepțională pentru pentru vârsta ei, condiție pe care o atribuie îngrijirii cu religiozitate a tenului și vieții echilibrate pe care o duce.

„Am început să am grijă de pielea mea la o vârstă fragedă, în jurul vârstei de 12 sau 13 ani. Foloseam pe ascuns produsele de îngrijire a pielii pe care și le cumpăra mama”, a afirmat Joleen Diaz într-un interviu recent.

Diaz a spus ca Meilani a început aceeași rutină riguroasă de îngrijire a tenului când avea 12 ani, pentru a se asigura ca are aceeași piele radiantă.

Foto: Instagram / Joleen Diaz

„A avea o piele frumoasă îmi oferă încredere, chiar și în zilele în care nu arăt cel mai bine”, a adăugat Diaz.

 Dar pielea este doar o parte din ceea ce o face pe Joleen Diaz să pară atât de tânără. De asemenea, merge la sala de fitness, urmează o dietă echilibrată și sănătoasă, se odihnește mult și, mai presus de toate, își menține o atitudine relaxată, fără să-și facă griji pentru trecut sau pentru viitor.

„Sunt destul de pragmatică și încerc să nu vă fac prea multe griji. Trăiesc o viață destul de simplă și sunt mulțumită de ceea ce am”, a spus femeia de 43 de ani.

Foto: Instagram / Joleen Diaz Citește tot articolul pe incredibilia.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane