Larisa Iordache, rămasă singură, își caută iubit: Cum se distrează în prag de Sărbători

Larisa Iordache, rămasă singură, își caută iubit: Cum se distrează în prag de Sărbători

Larisa Iordache a dat tonul distracției la tragerea la sorți a Cupei României, competiție care va avea loc de mâine la Cluj. Fosta gimnastă l-a învățat pe Marian Drăgulescu ultimele noutăți de pe cea mai în vogă aplicație mobilă.

Larisa Iordache, una dintre cele mai frumoase sportive ale României.

Frumoasa Larisa are foarte mulți fani pe rețelele sociale pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face. La tragerea la sorți a Cupei României, Lari le-a arătat colegilor de platou, Marian Drăgulescu și Cristina Nedelcu, fosta campioană mondială la gimnastică aerobică, ultimele noutăți de pe TikTok.

Încep să mă implic în tot ceea ce mă face pe mine să mă simt bine. Îmi place să fac TikTok-uri, îmi place să postez pe Instagram, Facebook”, a spus Larisa Iordache, acum antrenoare la clubul Dinamo.

Chiar dacă de un an Larisa a renunțat la gimnastică, ea a primit o propunere de nerefuzat de peste Ocean. „În Mexic merg pentru o demostrație. M-am simțit flatată când am primit această propunere. Oamenii mă vor acolo, mi-au urmărit activitatea, abia așteaptă să mă cunoască”, a afirmat Larisa.

Despărțită de curând de iubit, Larisa recunoaște că are mulți admiratori, dar în acest moment altele îi sunt prioritățile. “Sunt într-o perioadă a vieții mele în care îmi doresc foarte tare să mă ocup de mine, să mă dezvolt psihic și emoțional foarte mult și, ulterior, când se va ivi ocazia să vină cineva în viața mea ca printr-un miracol, nu o să spun nu”, a recunoscut Iordache.

Cluj, oraș de suflet pentru „Marocan”

Pe Marian Drăgulescu îl leagă amintiri frumoase de Cluj-Napoca, orașul care va găzdui mâine Cupa României la gimnastică. În urmă cu 5 ani, chiar la BT Arena, el a devenit campion european la sol!

Cluj este un oraș frumos și cu amintiri plăcute. O inimă mare roșie, îmi place că oamenii de acolo au acest spirit de a merge la evenimente, de a încuraja și a se bucura de astfel de evenimente”, a spus Marian Drăgulescu, fost gimnast, antrenor la Steaua București.

Larisa Iordache, Marian Drăgulescu și Cristina Nedelcu (de la stânga)

Larisa Iordache, Marian Drăgulescu și Cristina Nedelcu (de la stânga)

Cei mai buni gimnaști vor fi pe 10 decembrie la Cluj

Larisa Iordache, Cristina Nedelcu și Marian Drăgulescu au stabilit prin tragere la sorți componența celor 6 echipe mixte care vor participa la prima ediție a „Cupei României”.

La competiția organizată de Federația Română de Gimnastică împreună cu autoritățile locale la BT Arena din Cluj Napoca, mâine cu începere de la ora 16.30, au fost invitați cei mai buni sportivi seniori și juniori de la gimnastică artistică și aerobică.

Fiecare sportiv de la gimnastică artistică va concura la două dintre cele 3 aparate stabilite de FRG, sărituri, bârnă și sol – în întrecerea feminină, respectiv sol, inele și sărituri în cea masculină, iar reprezentanții gimnasticii aerobice în cele 4 probe: Perechi, juniori și seniori, Grup, juniori, Aerobic Dance, seniori.

Notele obținute vor fi cumulate, iar echipa cu punctajul cel mai mare va fi desemnată câștigătoarea Cupei României. Componența celor 6 echipe este următoarea.

Echipa 1: Andreea Preda, Robert Burtanete, Grup: Mădălin Boldea, Vlăduț Popa, Larisa Suiu, Raisa Alexe, Raluca Bocșer;

Echipa 2: Miruna Botez, Gabriel Burtanete, Trio: juniori, Mădălin Boldea, Vlăduț Popa și Alexandru Berbece;

Echipa 3: Ana Maria Bărbosu, Răzvan Marc, Perechi: juniori, Mădălin Boldea, Mara Dragomir;

Echipa 4: Sabrina Maneca Voinea, Andrei Muntean, Aerobic Dance: Antonio Surdu, Leonard Mantea, Darius Branda, Sandra Dincă, Daria Mihaiu, Miruna Botez;

Echipa 5: Amalia Ghigoarță, Roland Modoianu, Trio: Leonard Mantea, Daniel Țavoc, Miruna Iordache;

Echipa 6: Ella Oprea Crețu, Nicholas Țarcă, Perechi: Daria Mihaiu, Darius Branda.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf