Laszlo Boloni, pas greșit. Metz a stricat tot ce a construit în 19 etape

Laszlo Boloni, pas greșit. Metz a stricat tot ce a construit în 19 etape

Laszlo Boloni și Metz au ajuns la 20 de etape fără înfrângere în liga a doua franceză. În rundele trecute, formația antrenorului român câștigase cele mai grele meciuri, 3-0 cu rivala Bordeaux și 3-1 cu St Etienne, și venise la un singur punct în spatele echipei de pe locul 3, care asigură promovarea în Ligue 1.

Laszlo Boloni, dezamăgit de egalul lui Metz de acasă. Foto Profimedia

Numai că în ultima etapă, Metz a făcut doar 1-1 acasă cu Paris FC, iar Bordeanux e acum la trei puncte în față, având prima șansă de a promova, alături de liderul Le Havre.

Nu pot să fiu mulțumit. Într-un moment-cheie al campionatului, trebuia cu orice preț să ne continuăm seria bună cu o victorie, însă n-am reușit", a declarat tehnicianul român , care a văzut și partea plină a paharului: „Jucătorii au reacționat bine după golul foarte frumos al rivalilor". Însă a acuzat și o eroare de arbitraj la reușita oaspeților: „Cred că faza golului oaspeților a plecat de la un fault asupra lui Jallow, o intervenție discutabilă la 40 de metri".

Laszo Boloni a renevit la jucători și i-a urecheat pe aceștia pentru ratările de la 1-1: „Am avut ocazii mari și nu ne putem permite să irosim asemenea situații. Dacă nu suntem la 120 la sută, e dificil".

Alexi Pitu, a 5-a oară titular la Bordeaux

Metz e pe locul 3, chiar sub linia promovării. Bordeaux e pe poziția secundă în clasament și principala contracandidată la un bilet pentru Ligue 1, având trei puncte avans.

Alexi Pitu luptă pentru postul de titular la Bordeaux. Foto Twitter

Alexi Pitu luptă pentru postul de titular la Bordeaux. Foto Twitter

În Ligue 1, dacă nu va fi Boloni, va fi Alexi Pitu. Jucătorul român a evoluat pentru a 5-a oară titular la Bordeaux, care a trecut simplu, 2-0, de Valenciennes. Bordeaux și Metz mai au câte 5 etape de disputat până la finalul campionatului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia