Liga I: Concordia Chiajna - FC Botoșani 2-1, în play-out

Liga I: Concordia Chiajna - FC Botoșani 2-1, în play-out

Concordia Chiajna a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-1 (0-1), luni seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 13-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Oaspeții au condus la pauză prin golul marcat de Andrei Hergheligiu (45 — penalty), dar ilfovenii au revenit în prima parte a reprizei secunde, întorcând scorul în decurs de doar câteva minute, prin doi jucători intrați pe gazon din postura de rezerve, Marian Cristescu (56) și Valentin Munteanu (61).

Concordia a avut și un gol valabil marcat de Cristescu (75), dar anulat în mod eronat, pentru un presupus ofsaid.

FC Botoșani a avut o bară prin Hergheligiu (25) și ocazii bune prin Olimpiu Moruțan (37), Hergheligiu (54). Ovidiu Herea a irosit două șanse mari pentru Concordia (12, 38).

Concordia a câștigat ultimele trei meciuri de pe teren propriu. FC Botoșani este la al treilea eșec consecutiv în campionat.

În ultima etapă, Concordia joacă în deplasare cu FC Voluntari, iar FC Botoșani acasă cu Pandurii. Concordia are nevoie de un rezultat mai bun decât ACS Poli Timișoara (care joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaș) și eventual Pandurii pentru a evita retrogradarea directă.

CS Concordia Chiajna — FC Botoșani 2-1 (0-1), stadion "Concordia" — Chiajna
Au marcat: Marian Cristescu (56), Valentin Munteanu (61), respectiv Andrei Hergheligiu (45 — penalty).
Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); arbitri asistenți: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Daniel Mitruți (Craiova); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) — CCA, Mircea Călin (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria