Liga I: CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-1

Liga I: CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-1

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (1-1), vineri seara, la Drobeta-Turnu Severin, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea s-a impus prin golurile marcate de Hristo Zlatinski (36 — penalty), după un henț comis în careu de Răzvan Horj, și de brazilianul Gustavo (48). Golul oaspeților a fost înscris de Cristian Bud (38), după o bâlbâială în lanț a apărării gazdă.

CFR a jucat în zece oameni din minutul 62, când a fost eliminat destul de ușor francezul Bilel Omrani, primind două cartonașe galbene într-un minut, pentru proteste și pentru aplauze ironice la adresa arbitrului.

Antrenorul echipei ardelene, Vasile Miriuță, fusese trimis în tribune în min. 37, pentru proteste față de dictarea penalty-ului.

CFR a forțat egalarea în ultima parte a meciului în zece oameni, iar craiovenii au ratat mai multe ocazii de a tranșa disputa pe contraatac, cele mai mari fiind irosite de Nicușor Bancu (72 — bară), Nuno Rocha (79 — Mario Camora a respins de pe linia porții) și Andrei Ivan (90 — singur cu portarul Cosmin Vâtcă).

În tur scorul a fost egal, 0-0.

CSU are două victorii și trei înfrângeri în ultimele cinci etape.

CFR a reușit o singură victorie în ultimele patru etape (două eșecuri, un egal).

CS Universitatea Craiova — CFR 1907 Cluj 2-1 (1-1), Stadion "Municipal" — Drobeta-Turnu Severin
Au marcat: Hristo Zlatinski (36 — penalty), Gustavo Di Mauro Vagenin (48), respectiv Cristian Bud (38).
Cartonaș roșu: Bilel Omrani (CFR, 62).
Arbitru: Marcel Bîrsan (București); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Ciprian Florin Danșa (Oradea); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Ioan Bogdan (Arad) — LPF

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte!

2 Așa o fi?

3 Un oficial al Pentagonului relatează despre o întâlnire fascinantă de șapte minute cu un OZN gigantic și „strălucitor”

4 Ce se întâmplă în Crimeea? / Rusia a juns să apeleze la „Prometeu”

5 VIDEO Șefa de pluton de la Patriot are 25 de ani!