Liga I: FC Botoșani - ACS Poli Timișoara 1-2, în play-out

Liga I: FC Botoșani - ACS Poli Timișoara 1-2, în play-out

ACS Poli Timișoara a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-1 (1-1), vineri seara, în deplasare, într-un meci din prima etapă a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Poli a reușit o victorie nescontată prin golurile marcate de Marius Croitoru (23), cu un șut de la distanță, la care portarul Călin Albuț a scăpat mingea în poartă, și de Alin Șeroni (67 — penalty), după un fault comis de Nicolae Mușat asupra lui Cristian Bărbuț, la limita careului. Croitoru a jucat la FC Botoșani înainte de a se transfera la Poli.

FC Botoșani, care a deschis scorul prin fundașul Bogdan Miron (18), a avut două bare în acest meci, prin Olimpiu Moruțan (65, 89), ratând și alte numeroase ocazii de gol.

După ce a înscris, Miron a arătat un tricou pe care se putea citi mesajul ''Alături de Leo'', cu trimitere la antrenorul Leo Grozavu, care a demisionat săptămâna aceasta, după ce l-a agresat luni pe atacantul Cătălin Golofca, în finalul meciului cu Astra Giurgiu. Golofca a jucat și el în meciul cu Poli, din minutul 69.

FC Botoșani — ACS Poli Timișoara 1-2 (1-1), stadion "Municipal" — Botoșani
Au marcat: Bogdan Miron (18), respectiv Marius Croitoru (23), Alin Șeroni (67 — penalty).
Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); arbitri asistenți: Daniel Mitruți (Craiova), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) — CCA, Adrian Ionescu (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…