Liga I: FC Viitorul Constanța - Pandurii Târgu Jiu 1-3

Liga I: FC Viitorul Constanța - Pandurii Târgu Jiu 1-3

Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe FC Viitorul Constanța cu scorul de 3-1 (0-0), luni seara, la Ovidiu, în ultimul meci al etapei a 26-a a Ligii I de fotbal și din sezonul regulat. Ioan Hora (48), Adrian Ropotan (75) și Filip Mrzljak (84) au marcat golurile gorjenilor, în timp ce pentru echipa lui Gheorghe Hagi a înscris Florin Tănase (77).

Prima repriză a fost dominată teritorial de FC Viitorul, însă steril, iar oaspeții au deschis scorul imediat după pauză, prin Ioan Hora (48), golgheterul campionatului (13 goluri) marcând cu un șut la colțul lung, după ce a trecut ușor de Ioan Filip. Adrian Ropotan (75) a majorat avantajul echipei Pandurii, după o eroare a lui Dragoș Nedelcu, dar Florin Tănase (77) a redus din diferență cu o lovitură de cap pe spate, la colțul lung. Filip Mrzljak (84) a înscris al treilea gol al oaspeților și a închis conturile după o greșeală a portarului Pecanha.

Pandurii s-a impus și în tur, cu scorul de 1-0.

FC Viitorul a ratat șansa de a termina sezonul regulat pe locul al doilea.

FC Viitorul a pierdut ultimele trei meciuri de acasă. Pandurii e neînvinsă în ultimele patru etape, în care a înregistrat două victorii (ambele în deplasare) și două egaluri (ambele acasă).

FC Viitorul începe faza play-off cu 23 de puncte, iar Pandurii cu 24 puncte.

FC Viitorul Constanța — CS Pandurii Târgu Jiu 1-3 (0-0), stadion "Central" — Ovidiu
Au marcat: Florin Tănase (77), respectiv Ioan Hora (48), Adrian Ropotan (75), Filip Mrzljak (84).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (București)
Observatori: George Ionescu (București) — CCA, Viorel Anghelinei (Galați) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...