LIVE VIDEO Liberalii își prezintă candidații la europarlamentare în Piața Victoriei. La eveniment va participa și președintele Klaus Iohannis

LIVE VIDEO Liberalii își prezintă candidații la europarlamentare în Piața Victoriei. La eveniment va participa și președintele Klaus Iohannis

Liberalii organizează sâmbătă, începând cu ora 11:00 primul miting electoral din Capitală, preşedintele Klaus Iohannis urmând să participe la evenimentul care va avea loc în Piața Victoriei.

Ora 11: 53 – Vorbește Rareș Bogdan, capul de listă al candidaților PNL la europarlamentare:

a venit vremea să eliberăm România de neobolșevicii lui Dragnea

sunt aproape 60.000 de oameni în Piața Victoriei din București

România nu mai vrea PSD. Singura forță capabilă să-l învingă pe Liviu Dragnea și pe infractorii lui este PNL

am ales un loc cheie pentru democrația europeană, un loc extrem de important pentru rezistența românească din ultimii doi ani și jumătate, Piața Victoriei. De aici vom porni șirul victoriilor liberale, șirul victoriilor care va reda România către oamenii cinstiți

Ora 11:40 – Vorbește liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu. Românii nu sunt hoți, sunt un popor cinstit. România va vota Klaus Iohannis și Partidul Liberal. Avem nevoie ca decizia politică majoră să fie luată de oameni politici dedicați interesului celor mulți. PNL are soluții reale, nu vorbe-n vânt. Un vot usturător cu da la referendum va fi cea mai usturătoare moțiun de cenzură populară. 

Românii nu sunt hoți, românii sunt un popor cinstit. Am încredere că, pe 26 mai, românii vor spune DA la referendum

Un vot usturător cu DA la referendum va fi o moțiune de cenzură populară care va putea și în Parlament să schimbe Guvernul și să scape țara de Liviu Dragnea. De doi ani țara a fost acaparată de infractori și de avocații corupților.

Pentru cu albirea dosarului lui dragnea au fost eliberați din închisori criminali și violatori. Totul numai ca să-l scape de pușcărie pe infractorul șef Liviu Dragnea

Ora 11:34 – Vorbește primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, candidat la europarlamentare

Ora 11:27 – Vorbește europarlamentarul Siegfried Mureșan, purtătorul de cuvânt al PPE: ”PNL va câștiga alegerile de pe 26 mai. PNL e singurul partid care poate bate PSD. Peste tot oamenii ne spun: scăpați-ne de ciuma roșie. Cu cât PNL este mai bine reprezentat în Parlamentul European, cu atât România este mai bine reprezentată în Europa”.

Ora 11:21 – Potrivit organizatorilor, în Piața Victoriei s-au strâns peste 50.000 de oameni.

Ora 11:20 – Vorbește al doilea candidat la europarlamentare, președintele PNL București, Cristian Bușoi

Ora 11:12 – Vorbește primul dintre candidații la europarlamentare, primarul Aradului, Gheorghe Falcă

Ora 11:08 – Al doilea vorbitor: liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu: ”Liviu Dragnea, venim, suntem mulți și nu luăm prizonieri!”

Ora 11:02 – Primul vorbitor este secretarul general al PNL, Robert Sighiartău

Ora 11:00 – Deputatul Ionuț Stroe, cel care prezintă evenimentul, anunță că președintele Klaus Iohannis a confirmat din nou că va fi prezent pe scena mitingului PNL

Ora 10:57 – Este prezentat, în premieră, noul imn al PNL: ”Noi toți vrem uniți într-o țară, să iubim ce avem, să iubim ce suntem”

Ora 10.55 – În Piața Victoriei s-au strâns aproximativ 45.000 de membri și simpatizanți PNL

La miting sunt prezenţi preşedintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, lideri naţionali şi locali ai PNL, primari, parlamentari şi candidaţi ai partidului la alegerile europarlamentare.

Mii de liberali s-au adunat deja în fața Guvernului.

”Nu am nicio îndoială că va fi un miting mare, va fi un miting în care se va vedea clar susţinerea de care se bucură Preşedintele României în referendumul declanşat şi susţinerea de care se bucură Partidul Naţional Liberal”, declara, pe 6 mai, Ludovic Orban, după Biroul Executiv în care s-a decis organizarea evenimentului.

Listă de candidați PNL:

1. Rareș Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureșan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-președinte PNL, fost președinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad
9. Cristian Bușoi, europarlamentar
10. Marian Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Țurcanu, europarlamentar.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria