Liviu Avram: Fraudă la contabilitate. Autor, Liviu Dragnea.

Liviu Avram: Fraudă la contabilitate. Autor, Liviu Dragnea.

Liviu Avram: Fraudă la contabilitate. Autor, Liviu Dragnea. Reputatul jurnalist Liviu Avram a reacționat imediat după de Dementul României a pus pe Facebook o nouă fantasmagorie.

Ce a scris Avram:

„Fraudă la contabilitate. Autor: Liviu Dragnea

Cifrele postate de Liviu Dragnea sunt și înșelătoare, și mincinoase. Să le luăm pe rând:

Creșterea economică înseamnă creșterea PIB-ului de pe un an pe altul, nu din doi în doi ani. Dragnea a raportat anul 2018 la anul 2016, ca să-i iasă o cifră mai mare a procentului de creștere a PIB (de 25%). Putea să se ducă cu șapte ani în urmă - și-i ieșeau niște procente de-i amețea și pe americani, și pe chinezi. Deh, obsesii și năravuri comunistoide.

Mai zice Liviu Dragnea că e cea mai mare creștere a PIB în doi ani consecutivi din istoria României. Fals! Iată cifrele:

PIB 2006: 344,6 miliarde lei
PIB 2008: 514,7 miliarde lei
Diferență: 170,1 miliarde lei
Creștere procentuală: 49,1% (deci dublu față de cifra cu care se laudă Dragnea).

Tăricene, atunci erai prim-ministru: înghite-o pe asta de la colegul Dragnea :))”

Dementul României: Veniturile la buget au crescut în 2018 cu 32% față de 2016, PIB – cu 25%. Sunt cele mai mari creșteri din istoria României

 Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că veniturile la buget au crescut în 2018 cu 32% față de 2016, în timp ce PIB a crescut cu 25%, el afirmând că sunt cele mai mari creșteri din istoria României.

„România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus față de anul 2016, reprezentând o creștere de 32%!! PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus față de 2016, adică o creștere de 25%!! Sunt cele mai mai creșteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!“, este mesajul postat de Liviu Dragnea, duminică seara, pe Facebook.

Este a doua postare a lui Dragnea de la revenirea din vacanță.

Liviu Dragnea a postat vineri după-amiază o fotografie pe contul său de Facebook însoțită de textul lapidar ”Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /