Liviu Dragnea anunță că va face plângere penală împotriva jurnalistului care i-a publicat adresa

Liviu Dragnea anunță că va face plângere penală împotriva jurnalistului care i-a publicat adresa

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunțat că va face plângere penală împotriva jurnalistului care i-a făcut publică adresa.

"Toți miniștrii (au primit amenințări — n.r.), pentru că din momentul din care li s-au publicat numerele de telefon — nu au fost publicate, așa, în glumă, a fost un plan, și-au pus la punct o mașinărie — au început să curgă mail-uri, mesaje, SMS-uri, tot felul de amenințări, cu un limbaj foarte urât, dar și foarte violent. Au primit chiar amenințări cu moartea. Mie, aduceți-vă aminte că un mare jurnalist din România — așa zice că e — a spus unde stau. Eu am transmis joi: 'Să vină la Parlament, eu sunt singur, nu mi-am luat SPP, nu am nicio problemă'. Eu, sigur că o să îi fac plângere penală, îmi pare rău pentru el. E făcută, nu am depus-o, pentru că nu am avut când, dar așa ceva nu se poate. Eu am fost trimis în judecată, pentru că s-au furat două milioane de voturi la referendum și eu am fost condamnat pentru că membri de-ai partidului se estimează că ar fi încălcat legea protecției datelor personale, studiind listele electorale permanente, care sunt publice. Păi, aici nu mai funcționează această lege? Sau dacă sunt de partea sistemului se poate încălca legea și îi folosește sistemul pentru asta... Nu se poate continua așa", a declarat liderul PSD, duminică seară, la România Tv.

El a adăugat că în aceste zile au primit amenințări chiar și copiii săi.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”