Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Liviu Dragnea anunță că va face plângere penală împotriva jurnalistului care i-a publicat adresa

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunțat că va face plângere penală împotriva jurnalistului care i-a făcut publică adresa.

"Toți miniștrii (au primit amenințări — n.r.), pentru că din momentul din care li s-au publicat numerele de telefon — nu au fost publicate, așa, în glumă, a fost un plan, și-au pus la punct o mașinărie — au început să curgă mail-uri, mesaje, SMS-uri, tot felul de amenințări, cu un limbaj foarte urât, dar și foarte violent. Au primit chiar amenințări cu moartea. Mie, aduceți-vă aminte că un mare jurnalist din România — așa zice că e — a spus unde stau. Eu am transmis joi: 'Să vină la Parlament, eu sunt singur, nu mi-am luat SPP, nu am nicio problemă'. Eu, sigur că o să îi fac plângere penală, îmi pare rău pentru el. E făcută, nu am depus-o, pentru că nu am avut când, dar așa ceva nu se poate. Eu am fost trimis în judecată, pentru că s-au furat două milioane de voturi la referendum și eu am fost condamnat pentru că membri de-ai partidului se estimează că ar fi încălcat legea protecției datelor personale, studiind listele electorale permanente, care sunt publice. Păi, aici nu mai funcționează această lege? Sau dacă sunt de partea sistemului se poate încălca legea și îi folosește sistemul pentru asta... Nu se poate continua așa", a declarat liderul PSD, duminică seară, la România Tv.

El a adăugat că în aceste zile au primit amenințări chiar și copiii săi.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Această CARACATIȚĂ trăiește în toate orașele României!

2 De ce l-a sfidat Dăncilă pe Tăriceanu. Îl așteaptă un nou dosar? Amănunte INCENDIARE!

3 HOPA! ȘOC în PSD? Dăncilă a fost la Bruxelles în calitate de candidat la postul de comisar european? Amănunte …

4 RoMAFIA / Cum a câștigat băiatul lui Dragnea procesul împotriva CEC Bank, după ce RISE Project i-a publicat extr…

5 Dragnea / Nu am nicio legătură cu TelDrum...

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru