Ludovic Orban: Toţi miniştrii candidează la alegerile parlamentare, cu două excepţii - Boloş şi Aurescu

Ludovic Orban: Toţi miniştrii candidează la alegerile parlamentare, cu două excepţii - Boloş şi Aurescu

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, duminică seara, că toţi miniştrii din Guvernul României, cu două excepţii, vor candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea liberalilor.

"Dintre miniştri, candidează toţi miniştrii, cu două excepţii: domnul Marcel Boloş - dumnealui este liberal, dar este preot misionar şi nu poate ocupa funcţia de deputat pentru că preferă să slujească - şi domnul Aurescu, care este diplomat de carieră, unde nici nu am discutat. În rest, toţi miniştrii sunt candidaţi. Domnul Ciucă este pe locul 1 la Senat în Dolj, tot la Dolj candidează la deputaţi domnul ministru al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. Violeta Alexandru candidează pe locul 2 la Cameră în Bucureşti, doamna ministru Monica Anisie pe locul 3 la Senat în Bucureşti, domnul ministru Cîţu pe locul 1 la Senat. De asemenea, tot la Bucureşti, pe locul 2, este domnul Sorin Câmpeanu (...). Domnul Ionuţ Ştefan este candidat pe locul 1 la Camera Deputaţilor pe lista PNL Vrancea, tot acolo candidează şeful Cancelariei, domnul Ionel Dancă", a spus Orban.

Ludovic Orban a precizat că listele de candidaţi propuse de filialele judeţene au fost validate "aproape în unanimitate".

"Am validat listele, practic aproape în unanimitate. Sunt în cea mai mare parte foarte puţine modificări faţă de ce s-a votat la filiale. Este susţinerea candidaturii domnului ministru Nicolae Ciucă pentru locul 1 la Senat în Dolj; de asemenea, candidat la Bucureşti, Mara Mareş, preşedintele organizaţiei de tineret, pe lista filialei PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor. În rest, am mers pe propunerilor formulate în colegiile directoare judeţene ale filialelor PNL", a declarat liderul PNL.

El a menţionat şi că Daniel Constantin, vicepreşedinte al PNL, va candida în deschiderea listei de la Argeş, liderul liberal arătând că acesta a avut un aport important la votul de învestire a Guvernului.

Potrivit lui Orban, obiectivul PNL la alegerile parlamentare este câştigarea scrutinului, urmând să fie stabilit atât un obiectiv la nivel naţional, cât şi câte unul pentru fiecare filială judeţeană în parte. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

2 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

3 De citit / Ruşii operează prima mişcare din noua cursă a demenţei nucleare

4 VIDEO Clanul Cocalarilor, luat cu asalt de mascați. Motivul: deținere de arme, furturi, cămătărie

5 Prinţul Charles ar fi acceptat trei valize cu câte un milion de euro de la un şeic