Măcar aflăm ce căcați populează PSD! Horia Nasra, săptămâna trecută când a demisionat din PSD: Valorile nu se mai respectă, triumviratul falimentului Dăncilă-Fifor-Teodorovici asigură o conducere mediocră, cea mai slabă din istoria partidului

Măcar aflăm ce căcați populează PSD! Horia Nasra, săptămâna trecută când a demisionat din PSD: Valorile nu se mai respectă, triumviratul falimentului Dăncilă-Fifor-Teodorovici asigură o conducere mediocră, cea mai slabă din istoria partidului

Măcar aflăm ce căcați populează PSD! Horia Nasra, săptămâna trecută când a demisionat din PSD: Valorile nu se mai respectă, triumviratul falimentului Dăncilă-Fifor-Teodorovici asigură o conducere mediocră, cea mai slabă din istoria partidului.
 
Deputatul Horia Nasra, care s-a răzgândit miercuri și s-a reînscris în PSD susținând că ”partidul are nevoie de el”, lansase săptămâna trecută critici vehemente împotriva conducerii formațiunii, numindu-i pe primii trei oameni din PSD – Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor – drept ”triumviratul falimentului”.

”Din păcate, în PSD valorile care stau la baza partidului şi tot ce înseamnă ideologie nu se mai respectă, conducerea este una mediocră şi aici mă refer la triumviratul falimentului (Dăncilă – Fifor – Teodorovici) din PSD. Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi cât mai curând, să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD”, scrisese Nasra pe Facebook pe 2 octombrie, ziua în care a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România.

”Am intrat într-o echipă tot de stânga, cu oameni valoroşi, cu un preşedinte harnic şi dornic să ia măsuri bune pentru români şi mă bucur că alături de mine sunt în continuare colegii din Cluj, din PSD, Remus Lapusan, Cornel Itu, Ilea Vasile şi în următoarele zile încă câteva sute de colegi vor veni în echipa PRO România Cluj. Cât despre colegii care încă nu au plecat din PSD, sunt convins că la un moment dat ne vom reîntâlni într-un nou proiect politic de stânga”, a mai scris el.

Azi, la fix o săptămână de la plecare, Nasra și-a anunțat reîntoarcerea în partidul condus de ”triumviratul falimentului”, justificând că partidul în care și-a petrecut tinerețea are nevoie de el.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...