Mădălina Ghenea a dat fiori piloților unui avion

Mădălina Ghenea a dat fiori piloților unui avion

Mădălina Ghenea (36 de ani), iubita jucătorului de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani), a filmat un clip publicitar pentru o companie de lenjerie intimă într-un avion, scrie DigiSport .

Românca stabilită de mulți ani în Italia, unde activează în modelling și cinematografie, a apărut în ipostaze care au atras zeci de reacții în avion, care pot fi văzute în galeria foto de mai jos.

Mădălina Ghenea, postare virală

Imaginile publicate de Mădălina Ghenea pe Instagram au strâns peste 45.000 de aprecieri în 24 de ore, dar și foarte multe comentarii.

Unul dintre cei care au reacționat este designerul român Cătălin Botezatu.

””Mamăăăă! Și am vrut să mă fac pilot. Cea mai frumoasă și sexi femeie din lume”, a scris Cătălin Botezatu.

mada
Mădălina Ghenea a filmat o reclamă în avion / Foto: Captură Instagram@officialmadalinaghenea

Grigor Dimitrov n-a stat pe gânduri, după ce a văzut pozele postate de Mădălina Ghenea. Mihai Bobonete, reacție memorabilă

Un moment similar s-a petrecut și în urmă cu două luni, după o altă postare virală a Mădălinei Ghenea.

Grigor Dimitrov nu a rămas indiferent, când a văzut imaginile cu partenera sa. "Dumnezeule! Mamma mia!", a scris tenismenul bulgar. "Mamma mia tu!", a venit imediat răspunsul Mădălinei Ghenea.

Celebrul comediant Mihai Bobonete a reacționat și el și a stârnit hohote de râs cu mesajul postat la rubrica de comentarii de pe pagina modelului.

"Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu. În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!”, este comentariul scris de Mihai Bobonete.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB