MAE: 166 de români - repatriaţi din Marea Britanie

MAE: 166 de români - repatriaţi din Marea Britanie

Un grup de 166 de cetăţeni români a fost adus în ţară, luni, din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe (MAE), Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi Ministerului Afacerilor Interne.

Printre cetăţenii români care au revenit în ţară se regăsesc studenţi, personal navigant, cazuri medicale şi persoane care se aflau în imposibilitatea de a-şi prelungi şederea pe teritoriul statelor respective din diverse motive, informează un comunicat al MAE transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, repatrierea a fost asigurată cu o cursă aerienă specială operată de compania Tarom, pe ruta Bucureşti-Londra-Bucureşti. Aceste demersuri au permis deplasarea şi a trei cetăţeni britanici către Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Ministerul Afacerilor Externe foloseşte acest prilej pentru a sublinia importanţa verificării cu atenţie, anterior oricăror deplasări, a informaţiilor postate pe site-ul MAE privind sfaturile şi alertele de călătorie, precum şi a informaţiilor de interes publicate pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice şi ale oficiilor consulare ale României în străinătate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…