Mafia PSD/RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 milioane de euro

Mafia PSD/RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 milioane de euro

Rise Project anunță că pe 15 ianuarie a fost finalizata tranzactia prin care Codrin Ștefănescu a încasat 2 milioane de euro de pe urma unui teren din Bucuresti care a fost retrocedat ilegal.

„Înainte de a încheia săptămâna, o scurtă aducere aminte a unui eveniment important, din calendarul marilor afaceri făcute în dauna statului.

15 ianuarie 2020 a fost data scadentă a ultimei tranșe din banii promiși de proprietarii grupului Oscar Downstream pentru cumpărarea unui teren de 4 hectare de la Codrin Ștefănescu.

Ultima tranșă de bani, adică 725.000 de euro, după ce, în cursul anului 2019, potrivit contractului, aceștia i-au virat PSD-istului alte 1,275 de milioane de euro.

Terenul vândut de Ștefănescu (cu prețul total de 2 milioane de euro) se găsește lângă depoul de tramvaie Militari din București și a ajuns la politician după ce a trecut pe la fosta lui concubină și pe la un prieten din prima tinerețe.

Aceștia îl cumpăraseră, la rândul lor, de la compania Institutul Pasteur SA, la prețul ridicol de 0,09 euro/mp. Iar compania îl obținuse, la rândul ei, revendicându-l de la statul român.

Retrocedarea prin care Institutul Pasteur SA a dobândit acest teren de la stat a fost declarată ilegală de către Tribunalul București, încă din 2011, printr-o hotărâre definitivă.

Rezumând întreaga afacere: miercuri, 15 ianuarie, Codrin Ștefănescu a încasat ultima tranșă din prețul de 2 milioane de euro pe care l-a primit vânzând un teren care - a spus justiția - ne aparține, de drept, nouă, tuturor.”, anunță RISE Project pe Facebook.

RISE l-a intrebat pe patronul grupului Oscar Downstream, milionarul Alin Niculae, la ce ii va folosi terenul respectiv – cu o suprafata extrem de mare, fara acces direct de la vreo strada, prins in fundatura industriala demarcata de calea ferata si de depoul de tramvaie Militari – insa omul de afaceri nu a raspuns.

Codrin Stefanescu nu a raspuns la intrebarile pe RISE Project i le-a adresat, referitor la cele 2 milioane de euro care ii vor intra in conturi in acest an.

Despre co-proprietara terenului vandut de Stefanescu lui Alin Niculae, Corina-Mihaela Mihai, trebuie spus ca, in trecut, aceasta a fost o colaboratoare a multimilionarilor Sorin Beraru (condamnat la trei ani de inchisoare pentru spalare de bani si dat in urmarire internationala), Cosmin Balcacean, respectiv, Dragos Dobrescu.

Cititi articolul  TUNUL LUI CODRIN STEFANESCU .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...