Magistrații detonează NUCLEARA? Anunțul făcut de judecătorul Cristi Danileț

Magistrații detonează NUCLEARA? Anunțul făcut de judecătorul Cristi Danileț

Judecatorul Cristi Danilet a anuntat ca magistratii iau in calcul posiblitatea de a declansa o forma de protest saptamana viitoare, ca urmare a modificarilor propuse la Codul penal si de procedura penala care ar urma sa fie discutate in Parlament.

„Magistrații români nu vor accepta nepăsători ca Parlamentul să dezbată legi date în favoarea infractorilor. Este o rușine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane.
In momentul de față judecătorii penaliști și procurorii discută necesitatea de a intra săptămâna viitoare într-o formă de protest.
Așadar, luni vom anunța și noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Dacă trebuie să iasă și magistrații in stradă sa înțelegeți că e groasă, atunci însă facem și asta, să vuiască Europa!”, a scris Danileț pe Facebook. 

Judecatorul Curtii Constitutionale, Daniel Morar, a fost surprins la masa cu presedintele Comisiei speciale parlamentare pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, fotografia fiind publicata pe Facebook de deputatul USR Emanuel Ungureanu. Iordache a explicat pentru HotNews.ro ca s-au intalnit "intamplator", la restaurantul din Senat - Curtea Consitutionala are sediul langa Senat, in Palatul Parlamentului - si ca a durat aproximativ 30 de secunde. Fotografia a fost facuta astazi.

*** Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat o alta fotografie de la intalnirea dintre cei doi, in care Iordache apare stand in picioare langa masa lui Morar si ii arata acestuia niste hartii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...