MAI: 111 persoane arestate preventiv votaseră până duminică la prânz

MAI: 111 persoane arestate preventiv votaseră până duminică la prânz

Dintre cele 138 de persoane din centrele de reținere și arest preventiv care au depus cerere pentru a vota la alegerile locale prin intermediul urnei speciale, votaseră, până duminică la prânz, 111 deținuți, a informat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog.

"Menționez că 10 dintre persoanele care au depus cerere nu aveau de fapt voie să-și exercite dreptul de vot", a spus Dajbog.

Ea a amintit că IGPR asigură măsurile necesare pentru a permite persoanelor aflate în centrele de reținere și arest preventiv ale unităților de poliție să-și exercite dreptul de vot.

"Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân mobilizate în întreaga țară pentru a gestiona cu maximă responsabilitate orice situație care ar putea perturba procesul electoral", a arătat purtătorul de cuvânt al MAI.

Următoarea declarație de presă referitoare la misiunile desfășurate de structurile MAI va avea loc la ora 15,30.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Citiți mai mult:

LIVE UPDATE Alegeri Locale 2016

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”