Mai avem DEMOCRAȚIE în România? Scârbele care conduc Bucureștiul BLOCHEAZĂ voturile legitime ale cetățenilor!

Mai avem DEMOCRAȚIE în România? Scârbele care conduc Bucureștiul BLOCHEAZĂ voturile legitime ale cetățenilor!

Cu excepția HotNews, care a mai tratat și tratează subiectul, toți tac în această țară de căcat! Mai avem democrație în România, oameni buni? Voi știți că de luni de zile este blocat accesul a 4 consilieri USR în Consiliul General al Municipiului București? Deși acest partid a obținut anul trecut 25 la sută din voturile bucureștenilor care au fost la vot? Și că acest fapt generează niște rezultate false ale votului în CGMB? Cu precădere în situațiile când vine vorba despre hotărâri care trebuie adoptate cu două treimi din voturi? Și toți tac. Pentru că niște scârbe nenorocite au decis că democrația este aia pe care o vor ele. Nu suntem și nici nu vom fi simpatizanți ai vreunui partid vreodată pe acest site, dar este strigător la cer ce se întâmplă! Mai ales că nu trece o zi în care penalii Dragnea și Tăriceanu să nu ne aducă aminte că ei sunt legitimați de votul poporului și că n-are nimeni dreptul să conteste majoritatea dată de popor actualei puteri! Voi știți că ceea ce se întâmplă de câteva luni la București nu se întâmplă nici în cele mai amărâte comune conduse de primari-satrap PSD? Nici ăia nu-și permit așa ceva!

Concret, in prezent sunt validati 50 din cei 55 de consilieri, fiind lipsa 4 de la USR si unul de la PMP, iar pentru a trece proiectele cu doua treimi, este nevoie doar de 33 de voturi fata de 37.

PSD are 24 de consilieri, ALDE 4, PMP 3, deci 31 de consilieri. PNL are 8 consilieri, iar USR 15, dintre care 4 nevalidati.

Pentru doua treimi este nevoie de 33 de consilieri din 50 validati. Daca sunt 55 validati, doua treimi reprezinta 36 de consileri.

NOTĂ. Miercuri, un om care a primit 30 la sută din voturile bucureștenilor a fost blocat de argații primăriei să intre în sala de ședințe...

Tot miercuri, viceprimarul PSD al Capitalei României a făcut-o prostituată pe o consilieră de la USR. Ce coincidență, nu-i așa?


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale