Mai avem Servicii Secrete?

Mai avem Servicii Secrete?

  Reportaje-Live : Mai avem Servicii Secrete?

„Ce se intampla acum este o combinatie de razboi asimetric, hibrid la adresa Romaniei. Lucrurile sunt strigator la cer de evidente. Contractele de dotare ale armatei sunt suspendate punand in pericol siguranta nationala si parteneriatele existente, OUG 114 anuleaza exploatarile de gaze si ne face dependenti de gazele din Rusia, imprumuturile externe imense la dobanzi uriase si felul in care sunt cheltuite inseamna subminarea economiei nationale, justitia este aruncata in aer subminand increderea in institutiile statului, coruptia a devenit o vulnerabilitate strategica etc etc.

Un grup infractional organizat sustinut de Rusia aproape ne-a scos din Europa si noi dormim.

Dar toate acestea le stiti si voi...

Mai oameni buni cum e posibil ca 12 tari, cei mai importanti aliati ai Romaniei si investitori sa nu fie in stare decat de un comunicat? Au ajuns SUA, Germania, Franta sa dea comunicate cand tot flancul estic este vulnerabilizat de un razboi hibridextrem de dur? Acesta este raspunsul lor? Un comunicat si un avertisment? Vedeti ce se intampla si in Polonia pe justitie.

Cum e posibil ca presedintele Romaniei sa nu fie in stare sa declare stare de urgenta si sa ii aresteze pe toti? Cum e posibil ca procurorul general al Romaniei sa nu deschida dosarele de tradare nationala si subminarea economiei nationale si sa ii arunce in inchisori? Ce faceti domnule Lazar?

Nu exista nici un procuror in tara asta care sa nu se sesizeze din oficiu pe tradare nationala si subminarea grava a economiei nationale? Chiar sunteti toti acolo niste domnisoare?

Si mai ales cum e posibil ca serviciile romanesti sa stea si sa se uite la infractorii astia cum distrug o tara fara sa faca nimic? Mai oameni buni vorbim de oameni care au informatii, care stiu ce inseamna tradare nationala, spionaj si subminarea unei tari.

Unde e contraspionajul romanesc???

Ce mama naibii de mamaligi avem in servicii? Unde sunt operatiunile speciale. Mai exista sau sunt toti niste mormoloci adomiti acolo?

Ce sa fac eu simplu cetatean cand oamenii care chiar pot face ceva dau comunicate sau dorm? Ce putere am eu? As fi murit cu ei de gat daca eram procuror, presedinte sau prin servicii. Dar sunt un simplu cetatean. Platesc mai putine impozite, ies in strada dar nu credeti bai serviciilor, bai ambasadelor, bai procurorilor ca e timpul sa faceti si voi ceva?

Scuzati-ma dar sunt satul sa stau cu ochii pe PSD de atatia ani si pe ordonantele lor cu un picior in strada. Am sentimentul ca Romania este aparata in acest moment doar de o mana de cetateni iar restul fortelor si institutiilor care ar trebui sa apere democratia, statul de drept, parteneriatele DORM!

Chiar nu se gasesc in servicii niste patrioti hotarati care sa termine odata toata aiureala asta. Stam o tara intreaga, institutii ale statului si vreo 12 tari printre cele mai puternice din lume si ne uitam la un infractor din Teleorman si la o analfabeta ca la sfinx?

Dragii mei cititori, lucrurile sunt prea simple si evidente ca sa nu ne punem intrebari. Este ceva ce imi scapa aici. Ori toti cei care sunt capabili sa intervina sunt niste incompetenti ori s-au negociat alte granite si am cazut iar de partea proasta a granitei.

Nimic nu scuza inactiunea si inertia serviciilor in general si a contrainformatiilor in particular.

Lasati scuzele bai serviciilor! Aveti un buget imens. Ca cetatean m-am saturat sa aud ca sunteti legati de maine de lege. Suntem in plin razboi hibrid care ameninta insasi existenta noastra, lasati-ma cu legea si faceti-va naibii treaba daca tineti la tara asta si mai aveti o urma de patriotism!”


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro