Măi, oameni buni, voi vedeți ce scrie Vosganian pe Facebook? Lazăr ar trebui să-i răspundă cu o flegmă-n ochi!

Măi, oameni buni, voi vedeți ce scrie Vosganian pe Facebook? Lazăr ar trebui să-i răspundă cu o flegmă-n ochi!

Măi, oameni buni, voi vedeți ce scrie Vosganian pe Facebook? Lazăr ar trebui să-i răspundă cu o flegmă-n ochi! Varujan Vosganian a scăpat de urmărirea penală a DIICOT în dosarul în care este acuzat că i-a dat ilegal gaze ieftine, din producţia internă, omului de afaceri Ioan Niculae. Plenul Senatului a respins două cereri ale procurorilor în doi ani!!!

Citiți și vă cruciți:

„Scrisoare deschisă către domnul Augustin Lazăr, Procuror General

Domnule Procuror General,

În ultima perioadă, o campanie insistentă și, adesea, agresivă încearcă să prezinte Europei imaginea unei Românii profund corupte, în care acest flagel ia tot mai multă amploare.

Pentru ca o țară să fie profund coruptă există o condiție obligatorie, și anume aceea ca Guvernul să fie, la rândul lui, corupt. Pentru a vedea care este actualitatea, în ce privește tendințele corupției la nivel guvernamental, vă propun să ne reamintim de obsesivele interogații de acum aproape trei decenii: „Ce ați făcut în ultimii cinci ani?” și să evaluăm activitatea Guvernelor succesive din 2012 încoace. S-au perindat, de atunci, pe la Palatul Victoria cinci prim-miniștri (Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta, Dacian Cioloș, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose) și un număr de circa o sută de miniștri.

Pentru a constata profunzimea și amploarea corupției, e necesar să vedem ce fapte de corupție au săvârșit cei peste o sută de demnitari în timpul mandatelor lor din 2012 încoace. Parchetul General este instituția cea mai îndreptățită să ne furnizeze informații în această privință. De aceea, vă rog, domnule Procuror General, să ne oferiți următoarele date:
- Câte persoane care au ocupat funcția de prim-ministru/ministru au făcut obiectul unei cercetări penale pentru fapte de corupție săvârșite în perioada mandatelor lor din februarie 2012 și până astăzi și care sunt acele fapte?
- Câte persoane care au ocupat funcția de prim-ministru/ministru au fost trimise în judecată pentru fapte de corupție săvârșite în perioada mandatelor lor din februarie 2012 și până astăzi?
- Câți dintre acești demnitari au fost condamnați pentru respectivele fapte?

Așa cum ați putut observa, dat fiind că discutăm despre evoluția actuală a corupției în România, mă refer doar la fapte săvârșite de prim-miniștri/miniștri după februarie 2012, în timpul mandatelor lor, așadar nu am în vedere dosare deschise pentru fapte comise acum 8-10 ani și care, eventual, pot folosi la evaluarea corupției din acea perioadă.

Sunt convins că informațiile acestea vor fi deosebit de utile pentru a ajuta opinia publică din țară și din străinătate să-și facă o imagine corectă despre profunzimea și amploarea corupției din România.

Cu mulțumiri anticipate pentru disponibilitatea Dvs., vă rog să primiți, domnule procuror general, expresia sincerității mele.

Varujan Vosganian”

Uite ce „viteaz” era când s-a votat:



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...