Mănăstire, APEL către TRAGI-COMICII micului ecran Leana și Trăienel!

Elena Udrea poate/ este o persoană coruptă. Nu ştim încă. Asemenea lui Dinu Pescariu sau Claudiu Florica din dosarul Microsoft. Pescariu şi Florică (prezumaţi a fi corupţi) au făcut denunţuri şi au scăpat de puşcărie. Udrea face şi ea denunţuri, neoficiale, ce-i drept, pe pagina de Facebook (în moda comunicărilor lui Iohannis), despre cum a făcut un „fel de trafic de influenţă” în favoarea doamnei Kovesi pentru ca aceasta să fie numită şefă la DNA. Plecând de la premisa şi raţionamentul că toţi„penalii”/ denunţătorii sunt egali în faţă legii şi beneficiază de aceleaşi drepturi dacă „șifonează„, ne putem pune următorele întrebări:

De ce sunt mai bune/ reale denunţurile lui Pescariu& Florica decât cele ale Elenei Udrea? Dacă 10 la sută din ceea ce povesteşte/ denunţă public Udrea e adevărat atunci DNA sau parchetul general (măcar un procuror cu cojones) ar trebui să o cheme şi să o audieze! E adevărat? Bate câmpii blonda lui Băsescu? În orice caz asemenea informaţii trebuie verificate. Cine să verifice însă informaţii sau denunţuri împotriva doamne Kovesi? Poate fi supusă şefa DNA la chestionări sau dubitaţii publice ? Da! Conform regulilor partenerilor americani oricine (chiar preşedinte destat) poate fi supus anchetelor şi chestionărilor/ anchetelor. În democraţiile adevărate NU există subiecte sau persoane publice tabu!

Apoi, aşa se fac/ s-au făcut numirile la marile parchete din România? Cum zice Udrea? Prin negocieri pe sub masă în apartamentele lui Nicu NIRO (lăudate fiindu-i faptele de corupţie din dosarul Microsoft) ?! Plec de la premisa logică oarecum că Elena Udrea, care are un război personal cu DNA şi SRI, ar fi dispusă să spună oricecă să scape sau să îşi mânjească adversari. Dar, dar dincolo de toate acestea şi Udrea, şi nea Vasile de la sculărie, are aceleaşi drepturi că orice muritor din ţară asta! Au dreptul să spună! Procurorii au obligaţia să verifice!

Dacă Udrea a spus/ sau are de dezvăluit lucruri trebuie chemată de urgenţă în faţa magistraţilor. Pentru că aşa e corect! Şi legal.

O ultima observaţie în războiul acesta public pe care Traian Băsescu & Udrea îl duc împotriva DNA şi SRI. Fac un apel public: Mister prezident Traian, domnule Băsescu, 10 ani preşedinte de ţară! Pe lângă toate alegaţiile şi poveştile pe care le detonaţi public despre Kovesi şi Coldea în ultimul an, nu aveţi şi ceva probe ??? Nu aveţi ceva documente în sprijinul a ceea ce spuneţi? Că doar Dvs aţi fost stăpânul inelelor timp de 10 ani! Dvs. i-aţi făcut oameni pe un obscur maior SRI şi o necunoscută procuroriță de la Sibiu! Kovesi şi Coldea nu s-au născut din spumă mării! Pot crede că Băsescu a promovat în cele mai importante funcţii din Stat doi oameni pe care nu îi controla, sub o formă sau altă?! Eu nu cred,cunoscându-l pe Băsescu după acţiuniledin ultimii 10 ani.

Aşadar, că să nu mai pierdem timpul, cu alte cuvinte, domnule Băsescu, poţi pune ceva pe masă „opiniei publice”, real, beton, despre aceşti doi oameni: Kovesi şi Coldea??? Sau o să continui alături de Udrea să ne plictiseşti cu tot felul de „dezvăluiri” obosite.

E timpul pentru probe! Toată lumea le aşteaptă!

Silviu Mănăstire

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

3 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

4 Minciunile Chinei ies la iveală! Priviți, doar la Wuhan numărul urnelor funerare este cel puțin dublu față de …

5 Mister în Germania / Ministrul de finanţe al landului Hesse s-a sinucis

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul