Manipulare ORDINARĂ? Așa-zisa înregistrare cu Băsescu NU EXISTĂ pe site-ul România TV!

Manipulare ORDINARĂ? Așa-zisa înregistrare cu Băsescu NU EXISTĂ pe site-ul România TV!

Stăm ca boii și ne lăsăm manipulați de un infractor păpușat de serviciile secrete! Încercați să accesați așa-zisa înregistrare cu Băsescu prezentată de televiziunea lui Ghiță marți seara. Veți vedea că ea nu există! Și n-a fost pusă pe site-ul televiziunii nicio clipă! Însă toată lumea citează România TV! Intrați și voi AICI și o să vă lămuriți! Dacă mai vreți o dovadă, încercați și AICI. În schimb, înregistrarea a fost postată pe youtube de Antena3! Nu e cam ciudat? Mai ales că tocmai lor le folosește în demonstrarea „nevinovăției” patronului?

Redăm mai jos întreaga „înregistrare” „difuzată” de RTV:

„Discuţie Interlocutor - Traian Băsescu

Şi aveţi înregistrări cu toţi?

Coldea, doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da' să vezi conversaţia când îmi spuneau că îl luăm pe Mustaţă din complet.

Da? Hai băieţi să-l aruncăm în aer! Vreţi să-mi distrugeţi familia?

Ce stat este ăsta, domnule preşedinte?

Băsescu: Eu v-am spus de câteva ori, ăsta e stat mafiot, na, eu ştiu ce spun.

Probleme cu dosarul Voiculescu?

Băsescu: Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea mâine îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan şi a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urma trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii.

Sunteţi supărat pe ei?

Băsescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de-un an este schimbat şi la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te ştiu cine eşti!“.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...