Maramureş: Colete cu ţigări şi o maşină fără numere de înmatriculare, abandonate în Munţii Maramureşului

Maramureş: Colete cu ţigări şi o maşină fără numere de înmatriculare, abandonate în Munţii Maramureşului

Poliţiştii de frontieră au descoperit în vecinătatea oraşului Borşa (Munţii Maramureşului - n.r.), într-o zonă foarte greu accesibilă, un autoturism de teren fără numere de înmatriculare şi mai multe colete voluminoase cu ţigări, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Oana Pîrcălab.


"În continuarea cercetării zonei, în pădurile din apropiere, colegii noştri au descoperit alte nouă colete. Cele unsprezece baxuri cu ţigări şi autoturismul au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.437 pachete cu ţigări, în valoare de 63.613 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării. La fel şi autoturismul, a cărui valoare a fost estimată la 34.500 lei", a spus Oana Pîrcălab.



Ea a adăugat că, în continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în acest caz sub directa îndrumare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti pentru depistarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea la răspundere a acestora, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...