Maramureș: Importante forțe de ordine mobilizate pentru căutarea unui adolescent, dispărut la Ocna Șugatag

Maramureș: Importante forțe de ordine mobilizate pentru căutarea unui adolescent, dispărut la Ocna Șugatag

Pompieri, jandarmi și polițiști, alături de localnici, caută fără succes, începând de duminică, un adolescent de 17 ani, dispărut în zona unui lac din localitatea Ocna Șugatag, unde acesta a dispărut sâmbătă seara.

"Băiatul a dispărut sâmbătă seara, dar dispariția lui a fost semnalată duminică, în jurul orei 10,00, de către mama acestuia. Împreună cu celelalte arme ale ministerului, respectiv pompierii și jandarmii, polițiștii au demarat activitățile de căutare a lui prin zona respectivă, au audiat mai multe persoane și fac tot posibilul să-l găsească. Era cu un grup de prieteni la o pensiune. Cazul a fost și intens mediatizat și ne dorim dacă cineva îl vede sau deține informații despre el, să ne contacteze. La momentul dispariției purta o pereche de pantaloni scurți și purta o pereche de adidași", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Florina Mateș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș.

Căutările nu au avut succes, deși polițiștii au folosit inclusiv câini specializați, iar lor li s-au alăturat și localnici, dar și jandarmi și pompieri, care caută băiatul în zona lacului, cu barca și, începând de miercuri, cu scafandri.

"Astăzi au venit și scafandrii de la Târgu Mureș și se deplasează către zona respectivă și vor face și ei căutări. De duminică începând este căutat de către pompierii din Sighet, cu un echipaj cu barcă și în ultimele două zile, adică luni și marți au mers și pompierii de la Detașamentul Baia Mare cu o barcă și de astăzi vor căuta și scafandrii din Târgu Mureș", a precizat, pentru AGERPRES, Cristina Alexa, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș.

La rândul ei, Anișoara Codrea, mama băiatului, care locuiește în Sighetul Marmației, a lansat un apel pe Facebook, publicând și o poză cu acesta.

Copilul meu nu a fost gasit, ajutati-ma va rog cu tot ce se poate, rugati-va la toate bisericile sa ne ajute dumnezeu...

Posted by Anisoara Codrea on Monday, July 10, 2017

AGERPRES / (A — autor: Sebastian Olaru, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina