Maraton al democrației, în jurul Guvernului

Maraton al democrației, în jurul Guvernului

Un maraton al democrației se desfășoară sâmbătă după-amiază în jurul Guvernului și pe traseul bd. Aviatorilor - bd. Kiseleff.

La maraton participă 25 de persoane care poartă drapele tricolore.

"Vrem să schimbăm țara și consider că prin acest protest curat și prin mișcare putem iniția o mișcare cu adevărat în România", a spus Horia Vasiliev, antreprenor, inițiatorul acțiunii.

El a spus că participanții la maraton vor alerga pe trotuar, pe un "traseu în formă de victorie", maratonul fiind unul "pașnic".

"O să alergăm pe Aviatorilor, până la Aleea Modrogan, ne întoarcem pe Kiseleff și vrem în semn de protest să înconjurăm și Guvernul. Apoi, desigur, rămânem la protest. Am fost în fiecare seară până acum", a mai spus Vasiliev.

Un participant la eveniment, îmbrăcat cu un tricou de la Maratonul Regal, a declarat pentru AGERPRES că poartă acest echipament pentru că "are tricolorul României pe el" și i se pare că este "potrivit pentru această zi".

"Alerg pentru sănătate, pentru a nu fi furați, pentru a ne putea crește copii în țara asta fără să fim furați. Orice picătură de apă într-un ocean e o realizare", a spus acesta.

Un alt participant la maraton a afirmat că aleargă pentru "a consuma energia negativă acumulată din cauza guvernanților".

"Și să le-arătăm că nu cedăm ușor, că nu acceptăm abuzurile care vin via Guvern și ajung până la fiecare cetățean în fond. Vrem să arătăm că suntem cu ochii pe ei și chiar dacă nu ieșim în fiecare și poate cumva vom încerca protestul atât de masiv cum a fost până acum și vom fi pe fază și la orice abuz sau la orice încercare de păcăleală a țării vom ieși din nou", a spus protestatarul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

4 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei