Marcel Ciolacu (PSD Buzău): Susţinem în continuare Guvernul, programul de guvernare şi pe preşedintele partidului

Marcel Ciolacu (PSD Buzău): Susţinem în continuare Guvernul, programul de guvernare şi pe preşedintele partidului

Preşedintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat la finalul Conferinţei extraordinare a organizaţiei judeţene, care a avut loc sâmbătă, că cei 140 de delegaţi care vor participa la Congresul extraordinar al partidului din 10 martie îşi vor exprima susţinerea faţă de Guvern, programul de guvernare, precum şi faţă de preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

"Au fost aleşi 140 de delegaţi. Organizaţia judeţeană a PSD Buzău se numără printre judeţele cu cei mai mulţi delegaţi la Congresul extraordinar. Susţinem în continuare Guvernul, programul de guvernare şi pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea. Personal, am respectat deciziile luate de partid şi le voi respecta întotdeauna", a spus preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Marcel Ciolacu.

La rândul său, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, Petre Emanoil Neagu, a declarat că la Congresul extraordinar, delegaţii din Buzău "vor da votul pentru a susţine guvernul Dăncilă, Liviu Dragnea - preşedinte, dar şi un vicepreşedinte al partidului de la organizaţia judeţeană Buzău, una dintre cele mai performante din ţară". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria