Marco Dulca, șocat de Mihaela Buzărnescu: Primele dezvăluiri despre relația lor eșuată VIDEO

Marco Dulca, șocat de Mihaela Buzărnescu: Primele dezvăluiri despre relația lor eșuată VIDEO

Un cuplu provenit din lumea sportului, Marco Dulca – Mihaela Buzărnescu, a fost în centrul atenției presei mondene, o lungă perioadă de timp. Când cei doi au fost îndrăgostiți, relația lor a fascinat publicul consumator de cancan datorită faptului că fotbalistul e cu zeci ani mai mic decât jucătoarea de tenis.

După ce relația s-a încheiat, mediatizarea ei a continuat prin acuzele lansate de „Miki“. Care s-a plâns, în mod repetat, că a fost abuzată, agresată și chinuită teribil de actualul jucător al Chindiei. Ceea ce, paradoxal, nu reieșea deloc din postările Mihaelei, cât timp a fost cuplată cu Marco Dulca. Acum, la mult timp după despărțire, avem și versiunea fotbalistului despre această relație eșuată. Invitat la podcastul Victory Extra Time, cu Marian Codirlă (Digi Sport), mijlocașul de 23 de ani s-a arătat șocat de comportamentul Mihaelei Buzărnescu (409 WTA) după încheierea relației.

Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu, la Untold 2021

Ce a povestit Marco Dulca?

*Nu prea am ieșit să vorbesc despre acest subiect și nici nu-mi face plăcere. S-au luat niște decizii proaste, s-a pus punct și aia a fost. Tot ce a apărut, a apărut la o lună după despărțire. Fiecare cu deciziile lui, fiecare face cum crede. Ai sta cu cineva dacă e așa rău, 6 luni, un an? Te întreb! Am fost șocat, am rămas mască. Nu mă așteptam, știam că am terminat relația ok, fără certuri. Eram acasă la un prieten, mâncam și-mi suna telefonul încontinuu.

*Am răspuns: `Bună, sunt x, ce ai de spus despre ce a apărut?` I-am spus că ne auzim după ce mănânc. Am închis telefonul, i-am spus și lui, n-am mai mâncat liniștit. După ce am terminat, m-am dus în living, am pornit telefonul și... Am văzut tot ce era de văzut, am fost șocat, 5 minute m-am uitat în gol, nu știam de unde până unde a apărut acest lucru. Nu (n.r.- dacă a mai vorbit cu Mihaela Buzărnescu), pentru că nu am vrut să mai apară nimic.

*Mama mea era supărată, plângea, era nervoasă, sunt chestii care afectează familia. Fiecare avea alte obiective, ea avea o vârstă, își dorea familie, căsătorie, eu îmi doream carieră, dar eu am lăsat lucrurile să meargă de la sine. Am trecut peste, ce pot să mai schimb acum?

*De asta nici nu am vrut să mai iau legătura cu ea. Deloc nu am mai vorbit pentru că știam că dacă încercam, apăreau alte chestii și nu era ok pentru mine. Am avut foarte mult de învățat. Momentan, sunt singur.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia