Mariana Ioniţă, numită director general interimar al CNAIR

Mariana Ioniţă, numită director general interimar al CNAIR

Fostul director al Direcţiei Reglementări Tehnice şi Autorizaţii de Construire din Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC), Mariana Ioniţă, a fost numită director general interimar al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), se arată într-un comunicat de presă al instituţiei, transmis marţi AGERPRES.

"Consiliul de Administraţie al CNAIR S.A. a desemnat-o astăzi, 25.02.2020, în funcţia de director general provizoriu al companiei, pe o perioadă de 4 luni începând cu data de 26.02.2020, pe Mariana Ioniţă, care deţinea funcţia de Director Direcţia Reglementări Tehnice şi Autorizaţii de Construire în cadrul Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor", notează sursa citată.

Mariana Ioniţă este de profesie inginer constructor, absolventă a Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti şi are o vastă experienţă în dezvoltare politicilor publice şi al managementului programelor naţionale din domeniul infrastructurii şi al transporturilor.

Ioniţă l-a înlocuit în funcţia de director general al CNAIR pe Sorin Scarlat, care a ocupat acest post din data de 10 iulie 2019. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante